Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτη ανακοίνωση του MEGA

Δείτε αναλυτικά

Έκτακτη ανακοίνωση του MEGA
News 29.11.2020 14:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο κορωνοϊός μπορεί πριν έναν χρόνο ακριβώς να αποτελούσε μια άγνωστη λέξη παγκοσμίως, πλέον όμως έχει αποτελέσει δυστυχώς κομμάτι της ζωής και καθημερινότητας μας καθώς και η αίτια θανάτων, ψυχολογικής και οικονομικής κατάρρευσης. Το MEGA ανακοίνωσε πως μέσα από την Δώρα Αναγνωστοπούλου και την εκπομπή «MEGA STORIES» οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως οι άνθρωποι της διπλανής πόρτα αντιμετωπίζουν την τρέχουσα κατάσταση, καταθέτοντας τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 00:10 θα προβληθεί ίσως ένα από τα καλύτερα επεισόδια της εκπομπής MEGA STORIES καθώς το αντικείμενο του θα είναι ο τρόπος που βιώνει ο μέσος άνθρωπος τον εγκλεισμό αλλά και τι συνέπειες μπορεί να έχει στη ζωή του. Το ίδιο ενδιαφέρουσα ήταν και η εκπομπή που αποκάλυπτε την ζωή του Ζακ Κωστόπουλου!

Προβλήματα και ερωτήματα όπως πως θα αντιμετωπιστεί η ανεργία, πως θα διαχειριστούν αυτή τη κατάσταση μικρά παιδιά, πως θα βιώσει τον εγκλεισμό ένας άνθρωπος που ήδη πάσχει από υποκείμενα νοσήματα και αντίστοιχα ερωτήματα θα απαντήσουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι καθώς και άτομα που ασχολούνται με την διαχείριση και αντιμετώπιση της πανδημίας όπως ο Γκίκας Μαγιορκίνης που είναι καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

 Έκτακτη ανακοίνωση του MEGA STORIES

 MEGA STORIES κορωνοϊός

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Τίνα Παππά

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Κινηματογράφηση: GAP Filming team

Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς

Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου

Mega - τηλεοπτικό party: Με ποιον τραγουδιστή θα κάνουμε αλλαγή χρονιάς

Η φετινή αλλαγή χρονιάς θα είναι σίγουρα πoλύ διαφορετική από όλες τις άλλες, το Mega ανακοίνωσε τον τραγουδιστή που θα μας κρατήσει συντροφιά στο εορταστικό show που έχει προγραμματιστεί να γίνει με πολλές εκπλήξεις.

Λόγω την πανδημίας του κορωνοϊού οι περισσότεροι θα μείνουμε σπίτι να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να περάσουμε καλά, το Mega έχει κανονίσει για αυτό και έχει προετοιμάσει ένα show που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το βράδυ!

Ο καλλιτέχνης λοιπόν που θα βρίσκεται μαζί μας θα είναι ο Αντώνης Ρέμος και αυτό ανακοινώθηκε από το Πάμε Δανάη. Μάλιστα το ρεπορτάζ αποκάλυψε πως το show θα έχει πολλές εκπλήξεις και θα έχει συνδέσεις όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο!

Δείτε ποιο πρόσωπο πάει στο Mega και πρόκειται να κάνει χαμό!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

'Ελα και θα δεις: Η νέα εκπομπή του Mega με τον Θοδωρή Αθερίδη

Στο MEGA πρόσωπο που θα κάνει "σεισμό" - Η ανακοίνωση του σταθμού

Share