Εξελίξεις με τον χάκερ του Θανάση Ευθυμιάδη - «Μου ζήτησε να..»

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με τον χάκερ του Θανάση Ευθυμιάδη - «Μου ζήτησε να..»

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον χάκερ που έκλεψε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Το πρωί της Κυριακής ο ηθοποιός αποκάλυψε στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» πως υπάρχουν νέες εξελίξεις με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πριν λίγες μέρες, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανακάλυψε ότι ξαφνικά ο λογαριασμός του είχε εξαφανιστεί και ότι αμέσως επικοινώνησε με την δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφού αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα χάκερ όπως και ο Μέμος Μπεγνής.

Μάλιστα, αποκάλυψε σήμερα στην Ναταλία Γερμανού πως ο χάκερ επικοινώνησε με τον ηθοποιό και του ζήτησε χρήματα ώστε να του επιστρέψει τον λογαριασμό, με τον Θανάση Ευθυμιάδη φυσικά να μην υποκύπτει στον εκβιασμό.

Ο ηθοποιός δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό στο instagram με τους followers να αυξάνονται από λεπτό σε λεπτό, αφού μέσα σε λίγη ώρα είχε αποκτήσει ήδη 3 χιλιάδες.

Μάλιστα, δημοσίευσε ήδη το πρώτο του βίντεο ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για όσα έγιναν τονίζοντας πως είναι ψυχολογικά καλά.

Βίντεο με τις εξελίξεις με τον χάκερ του Θανάση Ευθυμιάδη

Εξελίξεις με τον χάκερ του Θανάση Ευθυμιάδη

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Από κει και μετά τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα..."

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, με αφορμή τη συμπλήρωση από τα 25 χρόνια της πρεμιέρας του «Ντόλτσε Βίτα», αποφάσισε να δημοσιεύσει στο προσωπικο του λογαριασμό στο instagram, που προσφάτως δημιούργησε, μια αρκετά συγκινητική φωτογραφία, αναφέροντας κυρίως πώς τίποτα από τότε δεν έμεινε το ίδιο για αυτόν.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και άγγιξε πολλούς τηλεθεατές. Η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν:

Σαν σήμερα, στις 5 Οκτωβρίου 1995, έγινε η πρεμιέρα του Ντολτσε Βίτα, και από κει και μετά τίποτα πια δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα. Την πιο δύσκολη και γεμάτη πόνο περίοδο της προσωπικής μου ζωής, έκανα τα γυρίσματα για μία σειρά που εδώ και 25 χρόνια προσφέρει γέλιο σε όλες τις ηλικίες. Σπουδαίο μάθημα ζωής για μένα ο Αντώνης Καλούδης. Χαίρομαι βαθιά όταν βλέπω την αλλαγή που έφερε η σειρά στη Συνείδηση της κοινωνίας για το δικαίωμα στον έρωτα της Ελληνίδας γυναίκας άνω των 40-45 ετών. Για τη νέα γενιά να πω και για τους παλιούς να θυμίσω, ότι μέχρι τότε η ανδροκρατούμενη κοινωνία δεν δεχόταν και χλεύαζε τον έρωτα μιας μεσήλικης γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα.Για τους άντρες όμως ίσχυε το αντίθετο, σχόλια θαυμασμού για όποιον μεσήλικα κατάφερνε να ρίξει μία πιτσιρίκα. Χρόνια πολλά λοιπόν Ντόλτσε Βίτα! Να τα εκατοστήσεις και να εμπνέεις τους ανθρώπους να ζουν τον έρωτά τους όποτε έρθει, όπως θέλουν και με όποιον σύντροφο θέλουν!

undefined

Πένθος για τον Θανάση Ευθυμιάδη! Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο!