Θύμα χάκερ έπεσε ο Μέμος Μπεγνής

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύμα χάκερ έπεσε ο Μέμος Μπεγνής

Ο Μέμος Μπεγνής έπεσε θύμα χάκερ και ο λογαριασμός του στο instagram παραβιάστηκε πιθανότατα από Τούρκους.

Mετά τον Θανάση Ευθυμιάδη σειρά έχει και ο Μέμος με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να έχει σκορπίσει παντού ανησυχία.

Η Αθηνά Οικονομάκου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατυχές συμβάν λέγοντας:

«O λογαριασμός του αγαπημένου μου Μέμου Μπεγνή, έχει χακαριστεί. Οπότε αν λάβετε κάποιο μήνυμα να ξέρετε ότι δεν είναι από τον ίδιο».

η αθηνά οικονομάκου ενημέρωσε πως θυμα χάκερ έπεσε και ο Μέμος Μπεγνής

Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής - Για αυτό δέχτηκε bullying όταν ήταν παιδί!

O Μέμος Μπεγνής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή DOT και πραγματικά συγκλόνισε με τα όσα είπε, καθώς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δέχτηκε bullying όταν ήταν παιδί και αυτό λόγω του πιάνου.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν τον Μέμο Μπεγνή, με τον ηθοποιό να μιλά για την δουλειά, αλλά και την ζωή του και να συγκλονίζει να τα όσα είπε για το πιάνο, για το οποίο, όπως ανέφερε, τον βοήθησε οικονομικά η γιαγιά του. Μάλιστα όπως είπε ακόμα στην εκπομπή, όταν ήταν παιδί είχε πρόβλημα με αυτό καθώς φαινόταν περίεργο στα άλλα παιδιά να τους λέει ότι πρέπει να "φύγω για να διαβάσω πιάνο".

Τα λόγια του Μέμου Μπεγνή για το μπούλινγκ που δέχτηκε - Μας συγκλόνισαν τα όσα είπε

"Όταν είσαι στο σχολείο και όλοι είναι στις αλάνες παίζοντας ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και εσύ λες: “πρέπει να φύγω γιατί πρέπει να διαβάσω πιάνο είναι κάπως" είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής που στη συνέχεια ανέφερε ότι:

"Κανονικά, βέβαια, δεν θα έπρεπε να είναι και σήμερα δεν είναι με την πληροφόρηση που υπάρχει. Τα παλιά όμως χρόνια ήταν κάπως αυτό".

"Όταν άρχισα την μουσική στα 5 μου, δεν έφερε κανείς αντίρρηση. Είχα και μια γιαγιά τραγουδίστρια, που είχε φοβερή φωνή και έμαθε στα 40 της να παίζει πιάνο που τσόνταρε χρήματα για να πηγαίνω στο ωδείο γιατί δεν ήμασταν και οικονομικά άνετοι. Οπότε είχα τη γιαγιά που με στήριζε, ενώ ο μπαμπάς ήθελε να ανοίξει ένα ωδείο στη Σαλαμίνα για να κάνω μαθήματα πιάνου και να έχω εγώ τα παιδάκια που θα ερχόντουσαν. Την δοκίμασα την διδασκαλία, όχι παιδιά… Όχι, θα τα σκότωνα, δεν είμαι εγώ των παιδιών" είπε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός! Να πούμε ότι και ο Νίκος Απέργης μίλησε πρόσφατα για τις δυσκολίες που είχε με ορισμένους επιχειρηματίες στο παρελθόν. Γιατί δεν τον ήθελαν;

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο από τα όσα είπε στην εκπομπή ο Μέμος Μπεγνής