Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Χώρισε λίγο πριν φτάσει στο γάμο ο Απόστολος Ρουβάς - Ο άγνωστος αρραβώνας

Αποκάλυψη σοκ

Χώρισε λίγο πριν φτάσει στο γάμο ο Απόστολος Ρουβάς - Ο άγνωστος αρραβώνας
News 29.11.2020 15:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Απόστολος Ρουβάς κάθισε στον καναπέ του «Dot» και μεταξύ των άλλων αποκάλυψε τον άγνωστο αρραβώνα του και πως υπήρξε ένα βήμα πριν τον γάμο.

Ο γνωστός σεφ, που αναφέρθηκε και στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μυστικά από το παρελθόν του χωρίς να διστάζει λεπτό.

Ο Απόστολος Ρουβάς είπε συγκεκριμένα:

«Ζω μόνος μου. Μια χαρά είναι η εργένικη ζωή. Σε γάμο δεν έχω φθάσει, αλλά έχω κάνει έναν αρραβώνα. Ήταν μια τυπική διαδικασία για να μετακινηθούμε και να μείνουμε μαζί. Ήμουν ένα χρόνο αρραβωνιασμένος και είχα τέσσερα χρόνια σχέσης. Έχω κάνει και μεγαλύτερες σχέσεις».

Δείτε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Απόστολου Ρουβά στο Dot

Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή!

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς ήθελε να μάθει τα πάντα για την προσωπική του ζωή. Μια φράση του, όμως, αναστάτωσε τον παρουσιαστή και πήγε την κουβέντα αλλού…

«Είμαι μόνος μου. Το κομμάτι οικογένεια πραγματικά με ενδιαφέρει αλλά θεωρώ ότι δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένα. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους, τη στιγμή που δεν τα περιμένεις», είπε ο Απόστολος Ρουβάς και τότε ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε: «Η Δανάη πιστεύεις έχει κάποια γνώση από μαγειρική, ή καθόλου»;

«Είναι πολύ καλή μαγείρισσα, επειδή έχω φάει από τα χέρια της Δανάης. Ναι, είναι πολύ καλή μαγείρισσα», απάντησε ο Απόστολος Ρουβάς.

Και κάπου εκεί ήρθαν τα υπονοούμενα του Νίκου Μουτσινά…

«Σου μαγείρεψε… Δεν ξέρω… Το αφήνω εδώ. Άμα σου μαγειρεύουν δεν ξέρω… Όχι, δεν μαγειρεύεις σε όποιον να ‘ναι. Άμα σε καλούν για φαγητό, υπάρχει μεγάλη αγάπη». Αυτό εννοώ, τίποτα άλλο». Δείτε τις φωτογραφίες που έχει στο instagram!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Τσουχτερό σχόλιο για Γεωργούλη και ψηφοφόρους - "Ποιοι είστε ρε; Σας ψάχνουμε!"

Δανάη Μπάρκα: Δοκίμασε με τα χίλια ζόρια το φαγητό του Απόστολου Ρουβά

Share