My Style Rocks Gala: Η άκρως αισθησιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη - Έβαλε «φωτιά» στο πλατό

Πάθαμε πλάκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks Gala: Η άκρως αισθησιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη - Έβαλε «φωτιά» στο πλατό

Άλλο ένα εντυπωσιακό My Style Rocks Gala μόλις ξεκίνησε με την Κατερίνα Στικούδη να καλωσορίζει τους τηλεθεατές με ένα άκρως αισθησιακό σύνολο, βάζοντας «φωτιά» για ακόμη μια φορά στο πλατό.

Η καλλονή παρουσιάστρια επέλεξε το πιο εντυπωσιακό και ερωτικό κόκκινο σύνολο και είναι η αλήθεια πώς είναι πρώτη φορά που επιλέγει να φορέσει κάτι τόσο.. τολμηρό!

Φυσικά, η εμφάνιση αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστες από τους κριτές, οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους έμειναν άναυδοι με την παρουσιάστρια, ακόμη και αν πήρε μερικά κιλά στην καραντίνα όπως δήλωσε η ίδια!

Δείτε παρακάτω την συγκλονιστική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη:

Η άκρως αισθησιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο My Style Rocks Gala

Κατερίνα Στικούδη: Δάκρυσε on air με την αναφορά στους γονείς της - "Ήταν το μεγαλύτερο δώρο..."

Το Love it βρέθηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της Κατερίνας Στικούδη η οποία συγκινήθηκε on air όταν αναφέρθηκε στους γονείς της.

«Δεν θέλω γιατί ο Άγιος Βασίλης ήρθε στην Αθήνα, οι γονείς μου μετακόμισαν μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, οπότε ουσιαστικά ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να κάνουν για μένα, να είμαστε στην ίδια πόλη, να μπορώ να τους βλέπω. Μου είχαν λείψει πολύ», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Στικούδη. Δείτε εδώ τις τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της!

Για το lockdown που περνάμε, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Δεν πίστευα ότι θα ζήσουμε δεύτερη καραντίνα, πίστευα ότι θα ήταν μόνη η πρώτη και τέλος. Ο περιορισμός είναι εκνευριστικός, αλλά είναι για την υγεία μας. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να μη χάσουμε το χαμόγελό μας και την αισιοδοξία μας».