Μαριάννα Παινέση: Μετά το GNTM ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και το instagram "λιώνει"

Η εγκυμοσύνη της πηγαίνει πολύ...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριάννα Παινέση: Μετά το GNTM ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και το instagram

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριάννα Παινέση και πόζαρε λίγους μήνες πριν γεννήσει, με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Πρόσφατα λοιπόν, το instagram "έλιωσε", όταν η Μαριάννα Παινέση, μοιράστηκε μια φωτογραφία της όπου μας έδειχνε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Στο πλευρό της πόζαρε ο σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της.

Μαριάννα Παινέση GNTM έγκυος

Από την άλλη ωστόσο, πρώην παίκτρια του GNTM, μπορεί να μην είναι έγκυος, ωστόσο ποζάρει τόπλες και κάνει το διαδίκτυο να παραμιλά με τις εντυπωσιακές πόζες της που έχουν αποσπάσει χιλιάδες likes από τους φίλους του Instagram.

Γέννησε η νικήτρια του GNTM το πρώτο της παιδάκι - «Λιώσαμε» με την φωτογραφία της

Η πρώην νικήτρια του GNTM του 2011 βιώνει την πιο ευτυχισμένη και γλυκιά περίοδο της ζωής της αφού μόλις γέννησε το πρώτο της μωράκι.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Σιντορέλλα Τόλη η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι μόδας όταν ήταν μόλις 18 ετών. Το πανέμορφο μοντέλο συνέχιζε να δουλεύει στον χώρο, έκανε πολλές φωτογραφίσεις και ήταν εξώφυλλο σε πολλά γνωστά περιοδικά.

Ωστόσο, από τον χώρο της τηλεόρασης και από τα πολλά φώτα επέλεξε να κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ και να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Μπορεί να μην είναι παρούσα στην τηλεόραση αλλά είναι αρκετά ενεργή στον χώρο του instagram για αυτό και μόλις δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της.

Η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και ποζάρει αγκαλιασμένη με το μωρό της. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και να είναι πάντα όλοι υγιείς! Πρώην παίκτρια του GNTM χεράκι χεράκι με τον αγαπημένο της στο Κολωνάκι! Ποια είναι;

φωτογραφία της νικήτριας του gntm με το μωράκι της