Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθάρισε τη θέση της για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο - "Υπάρχουν σχετικά mail που..."

Όσα δήλωσε στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθάρισε τη θέση της για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο -

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας θέλησε να δώσει ένα τέλος στην παρεξήγηση που προέκυψε ανάμεσα στην εκπομπή της και του fans του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, σε προηγούμενη εκπομπή, η ομάδα του Happy Day ανέφερε πως κατά την περίοδο του Survivor και αργότερα στο Τατουάζ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μάνατζερ που επικοινωνούσε για τον ίδιο. Τα λεγόμενα αυτά, δεν άρεσαν πολύ στους fans του καθώς στο παρελθόν ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν έχει μάνατζερ και τα κανάλια καλούν τον ίδιο για να επικοινωνήσουν μαζί του.

“Εμείς τότε μιλάγαμε όχι με μία, αλλά με τρεις γραμματείς. Ήταν μία πολύ μεγάλη εταιρεία που τον εκπροσωπούσε. Προφανώς οι fans του δεν έχουν ενημερωθεί, γιατί εμείς μιλάγαμε με ανθρώπους, υπάρχουν e-mail”, ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει:

“Παιδιά κι εγώ το θυμάμαι! Ήταν μία πολύ μεγάλη εταιρεία, από τις τρεις top διαφημιστικές εταιρείες επικοινωνίας στην Ελλάδα και δεν είναι κακό. Και ίσα ίσα είπαμε, δεν το είπαμε για κακό στους fans του, ότι τότε είχε τη δυνατότητα να συνεργάζεται με μια πολύ δυνατή εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Και να πω ότι υπάρχουν και σχετικά e-mail και μηνύματα. Εδώ δεν έχει έρθει γιατί έχει τα θέματά του με τον Παπανώτα”. Δείτε όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον τηλεοπτικό του μέλλον.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογείται για τον γιο της - «Μου πέταξε κάτω το κινητό και μου..»

Το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στην παρέα του Happy Day ένα απρόσμενο περιστατικό που συνέβη με τον γιο της.

Ειδικότερα, μετά την προβολή ενός βίντεο που αφορούσε τις καταστροφές των κινητών, η παρουσιάστρια το βρήκε αφορμή και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό με τον γιο της κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Ο Γιαννάκης, όπως είπε η ίδια, της πέταξε το κινητό κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει. Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα ο γιος μου το καλοκαίρι στην Πάρο ήμασταν σε ένα βόρειο χωριό όπου δεν έπιανε σήμα το καινούργιο κινητό που είχα πάρει και επειδή σταμάτησε να παίζει το παιδικό, το πέταξε κάτω και μου έσπασε την οθόνη».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Δεν το ξαναέφτιαξα ποτέ, όταν άκουσα πόσο κοστίζει για να φτιάξεις την οθόνη».

Παρ' όλα αυτά, η σχέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της είναι κάτι παραπάνω από καλή κάτι που επιβεβαιώνεται από το βίντεο που δημοσίευσε χθες βράδυ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τις μικρές της κόρες, Νάγια και Μαίρη, να παίζουν μουσική με κάποια μουσικά όργανα, τη φλογέρα και ένα τυμπανάκι, και η παρουσιάστρια τους κάνει παρέα τραγουδώντας, κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά!

τσιμτσιλή κόρες