Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Καλύτερα να μιλήσει ο...»

Τι απαντά στις φήμες;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Καλύτερα να μιλήσει ο...»

Η κάμερα του Έλα Χαμογέλα εντόπισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο έξω από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει και να συμμετέχει σε συγκεκριμένα ριάλιτι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως οι φήμες είναι απλά φήμες και πως καμιά πρόταση δεν του έχει γίνει να παρουσιάσει την Φάρμα, το νέο ριάλιτι παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Εκτός από αυτό, δεν δίστασε να αδειάσει και το Παρουσιάστε αφού ούτε και από εκεί του έχει γίνει κάποια πρόταση για συμμετοχή όπως ακούγεται.

Τέλος, ανέφερε πως συζητάει με τον Νίκο Κοκλώνη κάποια μελλοντικά πρότζεκτ βασισμένα πιθανότατα στη μυθοπλασία χωρίς όμως να αποκαλύπτει παραπάνω λεπτομέρειες, αφήνοντας τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις αν και όταν χρειαστεί. Μάλιστα, ο Κοκλώνης καλωσόρισε πρόσφατα στο δυναμικό της εταιρίας του ένα πρόσωπο «φωτιά».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο από το Έλα Χαμογέλα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά το Τατουάζ σε σειρά του ΑΝΤ1; Η αποκάλυψη των Κου Κου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, Στη Φωλιά των Κου Κου αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει προγραμματίσει 2 σημαντικά ραντεβού. Το ένα αφορά μια σειρά του ΑΝΤ1, η οποία θα είναι η πρώτη που θα πρωταγωνιστήσει μετά το Τατουάζ και το άλλο είναι με τον Νίκο Κοκλώνη για να συζητήσουν για συγκεκριμένα projects.

Μάλιστα, η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε πως η σειρά για την οποία δέχτηκε πρόταση για να κάνει guest εμφάνιση ο πρώην νικητής του Survivor, είναι το «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο. Στο Survivor ωστόσο θα πάει;