Ναταλία Γερμανού για Τσουρό - Γεωργούλη: "Προσπάθησα να..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για Τσουρό - Γεωργούλη:

Στο Καλύτερα δεν Γίνεται το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό είχαν μια αδιανόητη λογομαχία που έφερε σε μεγάλη αμηχανία την Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και απάντησε για το συγκεκριμένο γεγονός.

Η διαφωνία των δυο προσώπων είχε να κάνει με την δήλωση του ευρωβουλευτή για την αμοιβή του, έτσι ξεκίνησε μια λογομαχία με την επόμενη μέρα να έρχεται και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό να δηλώνει πως δεν έχει καμία εμπάθεια προς το πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό και δήλωσε πως προσάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην μειώσει τον συνεργάτη της αλλά να μην προσβάλει και τον καλεσμένο της.

Εκτός εαυτού ο Γεωργούλης στον αέρα του Έλα χαμογέλα - «Δεν ξέρεις τι λες»

Το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Γεωργούλης έκατσε στον καναπέ του Έλα Χαμογέλα χωρίς όμως να περιμένει κανείς την τροπή που πήρε η συζήτηση του με την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό.

Αρχικά, ο Αλέξης αναφέρθηκε στον πολιτισμό και τη πολιτική και τη βοήθεια που προσπαθεί από μέρους του να παρέχει. Τα λεγόμενα του όμως στάθηκαν αφορμή για τον Κώστα Τσουρό να.. πετάξει τα «καρφιά του».

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ηθοποιού και τα 25 χιλιάδες ευρώ που παίρνει ως μισθό όντας ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης άρχιζε να εκνευρίζεται ρωτώντας τον Τσουρό: «Ξέρεις ποια είναι η δήλωσή μου; Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου.»

Τότε άναψαν τα αίματα μεταξύ των δύο αντρών όπου και οι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους βαριές κουβέντες με τον Αλέξη να λέει: «Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου».

«Αν έχεις μια θέση και είσαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες» του τόνισε ο Τσουρός με τον Αλέξη να δίνει την δική του σκληρή απάντηση: «Και συ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες!»