Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Κώστας Τσουρός απαντά για την κόντρα του με τον Γεωργούλη - «Ένας πολιτικός πρέπει να κρίνεται πιο αυστηρά!»

Ξεκαθάρισε την θέση του

Ο Κώστας Τσουρός απαντά για την κόντρα του με τον Γεωργούλη - «Ένας πολιτικός πρέπει να κρίνεται πιο αυστηρά!»
News 29.11.2020 17:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στην χθεσινή του κόντρα με τον Αλέξη Γεωργούλη και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Στον αέρα του Καλύτερα Δεν Γίνεται ο δημοσιογράφος θέλησε απαντήσει στον Αλέξη Γεωργούλη και να εξηγήσει όλα όσα εννοούσε με τα λεγόμενα του χθες το μεσημέρι

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός επισήμανε:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα γιατί νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα επειδή έγινε χθες αυτή η αμήχανη στιγμή η οποία ήταν ατυχής στιγμή και συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει. Λοιπόν, το κακό ξεκίνησε από την αρχή γιατί εγώ δεν εξέφρασα ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου στον Αλέξη Γεωργούλη εδώ στον αέρα. Δηλαδή εγώ είχα ακούσει ότι έλεγε τα έξοδα για το γραφείο μισθό, αυτό είχα ακούσει και εκεί ήταν η ένσταση μου. Χθες, λοιπόν, πάνω σε αυτή την αμηχανία, δεν του έδωσα να καταλάβει τι εννοώ και ακούστηκε σαν να θέλω να πω κάτι άλλο και σαν να του είπα ότι δεν είπε ότι είπε ότι είναι για τα έξοδα γραφείου. Εμένα η ένσταση μου ήταν στο ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου. Αυτό ως προς το εδώ».

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Μετά, λοιπόν, μίλησα στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Γεωργούλη και ακούσαμε τη συνέντευξη όπου εγώ ερμήνευσα αυτό που είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου, ο Αλέξης Γεωργούλης μού είπε ότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν εννοούσε αυτό και εννοούσε κάτι άλλο. Αν ακούσεις τη συνέντευξη και στη συνέχεια, σε άλλο σημείο, ξεκαθαρίζει τι εννοεί με το μισθός. Οπότε στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν θέμα ερμηνείας δικής μου και ο Αλέξης είπε κάτι άλλο και εγώ το ερμήνευσα διαφορετικά με βάση αυτό που άκουσα»

«Λύθηκε το θέμα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να μην θεωρεί ο Αλέξης και κανένας ότι υπάρχει εμπάθεια από μεριάς μου στον Αλέξη Γεωργούλη, όπως δεν υπάρχει σε κανέναν. Ούτε εμπαθής είμαι ούτε τίποτα άλλο. Την δουλειά μας κάνουμε. Το θέμα είναι απλά ότι, επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης τυγχάνει να είναι και πολιτικός, για μένα θεωρώ ότι ένας πολιτικός πρέπει να κρίνεται πιο αυστηρά. Γι’ αυτό ήταν η στάση μου τέτοια. Από και πέρα λύθηκε με τον Αλέξη. Αυτά». κατέληξε λέγοντας ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται για τον ξυλοδαρμό που είχε κατηγορηθεί: "Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας"

Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και συγκεκριμένα στην Ελένη Βουλγαράκη μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Τσουρός, αποκαλύπτοντας, μέσα σε όλα, όλη την αλήθεια για τον φήμες ξυλοδαρμού που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν.

Ο Κώστας Τσουρός ξεκίνησε λέγοντας: «Περνάω πολύ ωραία με τη φετινή παρέα. Αλλά δε σου κρύβω πως υπάρχουν στιγμές που στην αρχή τουλάχιστον κοίταζα δίπλα μου και περίμενα να δω την Ευρυδίκ ή τη Φωτεινή.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, επειδή είχαν ακουστεί πολλά. Και για μένα είχαν ακουστεί πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Υπήρξε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που προσπάθησαν άλλοι να μας βάλουν σε αυτή τη διαδικασία, να βγει αλλιώς προς τα έξω. Δεν κινήθηκα νομικά γιατί αυτοί που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό, ήξεραν τεχνηέντως να το κάνουν και δεν ανέφεραν ποτέ το όνομά μου, αλλά με φωτογράφιζαν.

Περίμενα η ιστορία να δείξει την αλήθεια. Υπήρξε διαπληκτισμός, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αλλά δεν υπήρξε ξυλοδαρμός για τον οποίο κατηγορήθηκα». Ο Τσουρός αποκαλύπτει την μεγαλύτερη φοβία του και δε φαντάζεστε ποια είναι!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού βγήκε από τα ρούχα του... κυριολεκτικά! Φωτογραφήθηκε ολόγυμνος!

Νίκος Μουτσινάς: Τι νούμερα έκανε με καλεσμένο στον ΣΚΑΙ τον Κώστα Τσουρό;

Share