Εκτός εαυτού ο Γεωργούλης στον αέρα του Έλα χαμογέλα - «Δεν ξέρεις τι λες»

Άναψαν τα αίματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός εαυτού ο Γεωργούλης στον αέρα του Έλα χαμογέλα - «Δεν ξέρεις τι λες»

Το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Γεωργούλης έκατσε στον καναπέ του Έλα Χαμογέλα χωρίς όμως να περιμένει κανείς την τροπή που πήρε η συζήτηση του με την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό.

Αρχικά, ο Αλέξης αναφέρθηκε στον πολιτισμό και τη πολιτική και τη βοήθεια που προσπαθεί από μέρους του να παρέχει. Τα λεγόμενα του όμως στάθηκαν αφορμή για τον Κώστα Τσουρό να.. πετάξει τα «καρφιά του».

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ηθοποιού και τα 25 χιλιάδες ευρώ που παίρνει ως μισθό όντας ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης άρχιζε να εκνευρίζεται ρωτώντας τον Τσουρό: «Ξέρεις ποια είναι η δήλωσή μου; Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου.»

Τότε άναψαν τα αίματα μεταξύ των δύο αντρών όπου και οι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους βαριές κουβέντες με τον Αλέξη να λέει: «Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου».

«Αν έχεις μια θέση και είσαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες» του τόνισε ο Τσουρός με τον Αλέξη να δίνει την δική του σκληρή απάντηση: «Και συ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες!»

Η Ναταλία διέκοψε αμέσως τη συζήτηση μόλις αντιλήφθηκε την τροπή που πήρε και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ενώ πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ξεσπάσει και κατά του Γιάννη Σπαλιάρα.

Εκτός εαυτού ο Γεωργούλης στον αέρα του Έλα χαμογέλα

Ναταλία Γερμανού: Σχολίασε τις δηλώσεις του Γεωργούλη - "Ήταν άστοχο το παράδειγμα!"

Για το χαμό που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με όσα δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης, συζήτησαν στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”, με τη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό να λένε την άποψή τους.

«Το παράδειγμα που έδωσε ο Αλέξης ήταν άστοχο, παρά τη συμπάθεια που του έχω και το ξέρει. Λέει πώς ένας ευρωβουλευτής μπορεί να είναι στην ευρωβουλή και παράλληλα να διατηρεί το επάγγελμά του, αλήθεια είναι αυτό, το κάνουν πολλοί, και βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Αλλά η σύγκριση με το ότι είναι σαν να λες σε έναν πατέρα να μην έχει παιδιά, είναι άστοχη. Είναι άλλο πράγμα να λες ότι “είμαι ευρωβουλευτής και συνεχίζω τη δουλειά μου” και είναι άλλο να λες “είμαι ευρωβουλευτής και έχω και παιδιά”, άλλο το ένα και άλλο το άλλο», είπε η Ναταλία Γερμανού. Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη!