Χαλασμός στο instagram της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας! Τι συνέβη;

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να... σχολιαστεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαλασμός στο instagram της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας! Τι συνέβη;

Την ακολουθούν κοντά στους 7 χιλιάδες followers και συνεχίζει και ανεβαίνει με ταχύτητες φωτός! Η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα, παρά το γεγονός πως δεν είναι και συνεπείς σαν χρήστης στο instagram, δηλαδή δεν ανεβάζει καθημερινά κάποιο post, κάθε φορά που το κάνει έχει απίστευτη απήχηση!

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στο προφίλ της μια υπέροχη φωτογραφία από την Λιβαδειά της Άνδρου, ένα συγκλονιστικό τοπίο και τα σχόλια όπως και τα Likes έπεσαν βροχή!

Αυτή είναι η φωτογραφία της μητέρα του Παντζόπουλου, Λιλίκας

Λιλίκα Παντζοπούλου μητέρα Ματέο Παντζόπουλου

Και μιας και μιλάμε για την συγκεκριμένη οικογένεια, εχθές ο μικρός Άγγελος είχε τα γενέθλιά του! Δείτε την τούρτα του εδώ.

Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτή ειναι η περιουσία της - Τι θα πάρει ο Ματέο;

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, μητέρα του αγαπημένου συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου, είναι μία γυναίκα που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την επιχειρηματική της δύναμη. Ποια είναι όμως στα αλήθεια η περιουσία της;

Οι φωτογραφίες της πεθεράς της πασίγνωστης παρουσιάστριας είναι ελάχιστες αφού η ίδια προτιμά να μένει τον περισσότερο καιρό στην Άνδρο και εμφανίζεται σπάνια σε κοσμικά events.

Βέβαια ίδια στάση κρατάει και ο γιος της, Ματέο, ο οποίος έχει δείξει αρκετές φορές που δεν επιθυμεί να βρίσκει μπροστά του κάμερες και φωτογράφους, ενώ αποφεύγει να κάνει δηλώσεις.

Αυτή είναι η περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου, μητέρας του Ματέο

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story. Όσο για την προσωπική του ζωή γράφει η επίσημη βιογραφία του:

Λιλίκα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας - μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων - σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε.

Πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια. Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή. Με τι ασχολείται τον τελευταίο καιρό ωστόσο η Λιλίκα Παντζοπούλου; Δείτε εδώ!