Από το Πρωινό με δική του εκπομπή στον ANT1!

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Από το Πρωινό με δική του εκπομπή στον ANT1!

Μια αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Ευτυχείτε όσον αφορά την παρουσίαση του ριάλιτι "Φάρμα" στον ANT1. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόσωπο του Πρωινού θα παρουσιάσει το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε και του Χάρη Λεμπιδάκη αναφέρει πως η Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόκειται να βρίσκεται στο τιμόνι του παιχνιδιού. Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή αυτό αποκάλυψε:

«Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί. Για μένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το πιο αδικημένο πρόσωπο στον ΑΝΤ1…». Δείτε ωστόσο τον εντυπωσιακό στολισμού του Πρωινού!

Το Πρωινό - ANT1: Η "επίθεση" στον Γεωργούλη για τον τσακωμό στην Γερμανού - «Σκέφτηκε όταν το είπε αν...»

Επίθεση" στον Αλέξη Γεωργούλη έκανε η ομάδα του Πρωινού, με αφορμή τον τσακωμό του με τον Κώστα Τσουρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Στο πλατό δεν μάσησαν τα λόγια τους και τον έκραξαν άσχημα για την συμπεριφορά του προς τον δημοσιογράφο.

Ο τσακωμός να σημειώσουμε του Αλέξη Γεωργούλη ξεκίνησε μετά από ερώτηση για την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και είχε αναφερθεί στον μισθό του. Μια δήλωση που τότε είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Γιατί να συζητάμε τα ίδια πράγματα; Γιατί δεν τον ενημερώνει κάποιος; Δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο. Παίζουμε ένα απόσπασμα και ο ίδιος βγαίνει και λέει, γιατί τον κράξανε μετά, ότι κάναμε μοντάζ. Και βγήκαμε και παίξαμε όλο το απόσπασμα που ήταν ακριβώς τα ίδια λόγια. Δεν έγινε κανένα μοντάζ. Το είδαν όλοι. Δεν το συνεχίσαμε και το συνεχίζει πάλι. Προφανώς κάποιος δεν τον ενημερώνει. Και όχι μόνο αυτό. Θα έπρεπε στη Ναταλία να έχουν το απόσπασμα να του το παίξουνε. Γιατί για μένα άφησαν απροστάτευτο τον Τσουρό.

Όταν επιμένει κάποιος και προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι έτσι, πρέπει και εσύ να λες μετά “παρ’ το”. Εκνευρίστηκε με την ερώτηση και του είπε “παραιτήσου”. Ο ίδιος δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει μάλλον. Όπως και να έχει, πας σε μια ψυχαγωγική εκπομπή χωρίς να ξέρεις τον άλλον. Σκέφτηκε όταν το είπε δημόσια αν ο Κώστας συντηρεί κάποιον άνθρωπο; Εκνευρίστηκα εκεί. Δεν παίζεις με το ψωμί του άλλου» είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.