Πρωινό για MasterChef: Η γενική πρόβα και η αγένεια της παραγωγής - "Είναι καραγκιοζιλίκι"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρωινό για MasterChef: Η γενική πρόβα και η αγένεια της παραγωγής -

Το MasterChef φτάνει στην τελική ευθεία και η γενική πρόβα του παιχνιδιού μαγειρικής έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα αφού η παραγωγή και ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έδωσαν καμία δήλωση στις κάμερες του Πρωινού και τους έκλεισαν την πόρτα.

Η κάμερα του Αντ1 βρέθηκε έξω από τα στούντιο αλλά δεν είχε την αντιμετώπιση που ήθελε καθώς όταν εντόπισαν τον Πάνο Ιωαννίδη, ο σεφ μπήκε κατευθείαν στο στούντιο συνοδευόμενος από άντρες της παραγωγής οι οποίοι στη συνέχεια έκλεισαν την πόρτα στους ρεπόρτερ.

«Έμεινα λίγο με τα πλάνα γιατί πάντα είναι γλυκός και ευγενικός, οπότε αυτή η εικόνα…», σχολίασε η Φαίη Σκορδά. Από το Πρωινό με δική του εκπομπή στον ANT1!

«Να σε απομακρύνουν και να κλείνουν και την πόρτα στα μούτρα σου, νιώθεις ότι είσαι αγενής. Γίνεται να μην δώσει δηλώσεις χωρίς όλο αυτό το θέατρο, γιατί είναι καραγκιοζιλίκι», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

O Δημήτρης Σκαρμούτσος «αδειάζει» το MasterChef - «Εγώ ήμουν αντίθετος σε αυτό και..»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και συγκεκριμένα στη Σπυριδούλα Τριάντου και δεν δίστασε να «αδειάσει» με τον τρόπο του το MasterChef αλλά και να σχολιάσει την αναγνωρισιμότητα που αποκτούν οι παίκτες μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Ο πετυχημένος σεφ επισήμανε: «Όσο ήμουν εγώ υπήρχαν αρκετά ικανοί, που με σκληρή δουλειά θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλοί. Είναι μια διέξοδος, όμως, δεν γίνεσαι καλός μάγειρας μέσα από το MasterChef.

Δεν είναι ο σωστός δρόμος μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. «Πρέπει να έχεις κάποια εκπαίδευση να έχεις κάνει την πρακτική σου, να έχεις ανοίξει τους γαστρονομικούς σου ορίζοντες.

«Το MasterChef είναι μια εμπειρία και η αναγνωρισιμότητα υπάρχει, είτε είναι καλή είτε κακή. Τώρα βέβαια μετατράπηκε σε ριάλιτι. Εγώ ήμουν αντίθετος σε αυτό και έτσι αποχώρησα. Αυτά τα αποφασίζει το κανάλι, το πως θα γυριστεί μια εκπομπή.

Έχω λάβει μέρος σε τρία MasterChef στο MEGA όπου δεν υπήρχε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι. Αν η εντολή είναι συγκεκριμένη, όλοι είναι συγκεκριμένοι και εγώ θεώρησα πως δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω αυτό.» κατέληξε λέγοντας ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε γίνει έξαλλος με αυτά που ακούστηκαν για τον ίδιο και το ριάλιτι.