J2US: Δήλωση "φωτιά" - «Τα φαβορί είναι...»

Έγινε η αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Δήλωση

Η Ζόζεφιν μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Δευτέρας για την συμμετοχή της στο J2US με τον Νάσο Παπαπαργυρόπουλο και αποκάλυψε ποια θεωρεί τα δύο μεγάλα φαβορί.

«Τα φαβορί είναι ο Βαγγέλης με τη Ζένια. Εννοείται ότι εγώ και ο Νάσος είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις μου και εκεί θα σταματήσω», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Στην συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την συμμετοχή της Ζωζώς Σαπουντζάκης στο show δήλωσε:

«Για μένα είναι δύσκολο, έχει πάρα πολλές πρόβες», σχολίασε, απαντώντας στην ερώτηση αν η Ζωή Σαπουντζάκη που αποχώρησε είχε κουραστεί από τις απαιτήσεις του μουσικού σόου.

«Δεν τη βλέπαμε συχνά, εμφανιζόταν για να ανέβει πάνω στη σκηνή», σχολίασε για τη μεγάλη σταρ του τραγουδιού και του κινηματογράφου, ενώ τόνισε ότι η ζωντάνια της είναι παράδειγμα ζωής για όλους μας. Δείτε την αλλαγή στο J2US, ποιο μέλος πάει σε άλλο σταθμό;

Απασφάλισε η Ζόζεφιν για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

H Ζόζεφιν μίλησε στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων απασφάλισε για της φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον παρτενέρ της στο J2US, Νάσο Παπαργυρόπουλο. Η τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά τα πράγματα.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τους δυο τους, ενώ στο J2US υπάρχουν φήμες και για ένα ακόμα ζευγάρι. Δείτε εδώ για ποιο.

Η Ζόζεφιν ξεκαθάρισε: «Στο παιχνίδι είμαστε ζευγάρι με τον Νάσο. Στη ζωή δεν είμαστε. Είμαι ελεύθερη γιατί κάνω καριέρα. Ετοιμάζω το καινούργιο μου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε ενάμιση μήνα».

Όσο για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στη σκηνή; Η τραγουδίστρια απαντά: «Καλλιτέχνις είμαι, η δουλειά μου είναι. Υπηρετώ ένα ρόλο στη σκηνή που έχει να κάνει με το τραγούδι. Όταν ένα τραγούδι είναι ποπ υπάρχει και το ανάλογο κόνσεπτ ντυσίματος».