Σκάνδαλο στη showbiz - Πασίγνωστη τραγουδίστρια «έσπασε» την καραντίνα και έκανε πάρτι με 30 άτομα

Ζήτησε συγγνώμη στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκάνδαλο στη showbiz - Πασίγνωστη τραγουδίστρια «έσπασε» την καραντίνα και έκανε πάρτι με 30 άτομα

Ένα μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες στη showbiz καθώς μία πασίγνωστη τραγουδίστρια, αψήφησε τα μέτρα, έσπασε την καραντίνα και έκανε πάρτι με 30 άτομα ενώ όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε lockdown λόγω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

Η τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της και έτσι οι φίλοι της, της οργάνωσαν ένα ξεχωριστό πάρτι, χωρίς να λάβουν υπ' όψη τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που έκανε πάρτι μέσα στην καραντίνα

Ο λόγος για τη Ρίτα Όρα, η οποία μόλις συνειδητοποίησε τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί στα social media, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Γεια σας, Έκανα ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσω τα 30α γενέθλιά μου. Ήταν μια απόφαση της στιγμής σε συνδυασμό με την παρεξήγηση πως ετοιμαζόμαστε να βγούμε από το lockdown και δεν θα υπήρχε πρόβλημα…

Λυπάμαι ειλικρινά που παρέβλεψα τους κανόνες και που έθεσα σε κίνδυνο την υγεία κάποιον ανθρώπων. Αυτό ήταν ένα σοβαρό κι αδικαιολόγητο λάθος. Μετά από ενημέρωση για τους περιορισμούς, κατάλαβα πόσο ανεύθυνες ήταν οι πράξεις μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη τους.

Νιώθω πολύ άσχημα, καθώς ενημερώθηκα από πρώτο χέρι για το πόσο πολύ έχουν μοχθήσει κάποιοι άνθρωποι για να ξεπεράσουμε αυτήν την ασθένεια και πόσες θυσίες έχει κάνει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρόλα αυτά, η πράξη μου ήταν λάθος και θέλω να απολογηθώ γι’ αυτήν», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ πάρτι με τουλάχιστον 10 άτομα έγινε και στο Αλιβέρι.

Ρίτα Όρα πάρτι καραντίνα

Λίγα λόγια για τη Ρίτα Όρα που «έσπασε» την καραντίνα

Η Ρίτα Σαχατσίου, ευρύτερα γνωστή και ως Ρίτα Όρα, είναι Βρετανή τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής που μεγάλωσε και έζησε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρώτο της studio album, με τίτλο "Ορα" κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε no1 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το συγκεκριμένο άλμπουμ περιείχε τα singles "R.I.P." και "How We Do (Party)". Η Ρίτα πήρε τον τίτλο της καλλιτέχνιδας όπου όλα της τα τραγούδια ήταν no1 στα Αμερικανικά charts για το 2012.