Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Ήρθαν ξανά κοντά Άννα Μαρία και Πυργίδης - Το τρυφερό στιγμιότυπο

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους

Big Brother: Ήρθαν ξανά κοντά Άννα Μαρία και Πυργίδης - Το τρυφερό στιγμιότυπο
News 01.12.2020 00:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11) για το Big Brother είδαμε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Πυργίδη να έχουν τρυφερές μεταξύ τους στιγμές, με τους δύο μάλιστα να μην έχουν πρόβλημα να δώσουν αγκαλιές και φιλιά μπροστά στους υπόλοιπους.

Η σχέση τους έχει περάσει από… σαράντα κύματα, αλλά τον τελευταίο καιρό μοιάζει να υπάρχει μια επανασύνδεση, αφού στις δύσκολες στιγμές της Άννας Μαρίας, ο Πυργίδης δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του.

Αυτό ήταν κάτι, που η πολυσυζητημένη παίκτρια του Big Brother έχει εκτιμήσει, ερχόμενη μετά την τελευταία δοκιμασία αποχώρησης να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, δείχνοντας πως το κλίμα ανάμεσά τους έχει αλλάξει, δίνοντας μέχρι και… υποψίες. Δείτε εδώ ποια θα είναι η αλλαγή στην ψηφοφορία.

Ραμόνα - Big Brother: "Η Άννα Μαρία είχε αισθήματα για τον Πυργίδη αλλά αυτός έβαζε..."

Η Ραμόνα μετά την αποχώρηση της από το Big Brother βρέθηκε καλεσμένη στο Love it και αποκάλυψε πολλά για την συμβίωση στο παιχνίδι αλλά και για την σχέση Άννας Μαρίας και Πυργίδη!

«Η Άννα Μαρία έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούμε. Όταν έφυγα εγώ πήγα και την αγκάλιασα. Όταν περιμέναμε την απόφαση για το ποιος θα φύγει εκείνη έλεγε να μείνει ο Μπέντζι. Ο Πυργίδης έχει καταλάβει ότι η Άννα Μαρία κάτι αισθάνεται για εκείνον. Δεν είναι κακό. Αλλά ο Μπέντζι έχει βάλει στοπ. Δηλαδή κάνουμε πλάκα μέχρι ένα σημείο. Όταν πήγε η Άννα Μαρία να δείξει κάτι παραπάνω και να του λέει διάφορα, εκεί ο Μπέντζι έκανε πίσω.

Ο Χρήστος είχε έρθει μαζί μου για λίγο καιρό. Με πλησίασε και μου έλεγε συνέχεια πως ταιριάζουν οι απόψεις μας και το πώς μιλάω, αλλά στις πράξεις του έδειχνε κάτι άλλο. Ότι φοβάται. Ότι θέλει πολύ να μείνει. Ότι θέλει να κερδίσει το βέτο και τις ασυλίες. Ο Χρήστος με πλησίασε, εγώ μόνη μου καθόμουν. Ο Γρηγόρης και ποιον δεν έχει πλησιάσει στο σπίτι.

Σίγουρα εκτός σπιτιού δε θα έκανα παρέα με την Άννα Μαρία, τη Σοφία και τον Γρηγόρη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ραμόνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Αφροδίτη τα "χώνει" στον Πυργίδη - «Ήταν αγαπητός! Ξαφνικά όμως...»

Χάρης Βαρθακούρης: Απίστευτο "άδειασμα" στον Μικρούτσικο - "Μου λένε να μην του..."

Share