Big Brother: Ξέσπασαν κατά του Γρηγόρη - «Άντε με τον μα...»

Έξαλλοι μαζί του οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ξέσπασαν κατά του Γρηγόρη - «Άντε με τον μα...»

Άγρια «καρφιά» πέφτουν στο σπίτι του Big Brother, με τον Δημήτρη Πυργίδη και τον Χρήστο Βαρουξή να είναι έξαλλοι με ορισμένους συμπαίκτες τους, βρίζοντάς τους και κατηγορώντας τους για τον τρόπο, με τον οποίο παίζουν.

Στο στόχαστρο των δύο παικτών, που κάνουν παρέα όλο και περισσότερο, έχουν βρεθεί ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ο Ζακ Ιωαννίδης, με αμφότερους να ακολουθούν μια στρατηγική, που στους προαναφερθέντες δύο καθόλου δεν αρέσει, με αποτέλεσμα ειδικά στον πρώτο να επιτεθούν ομαδικά.

Στη συνέχεια, όταν βρέθηκαν μόνοι τους στη σάουνα, ο Πυργίδης και ο Χρήστος συνέχισαν να βάλλουν εναντίον τους, αν και δεν ήταν μπροστά. «Άντε με τον μ@λ@κ@», είπε ο Δημήτρης για τον Γρηγόρη, κατηγορώντας τον ειδικά για τη… δήθεν θετική ενέργεια, που έχει με όλους. Οι δυο τους, μάλιστα, άρχισαν να καταστρώνουν τη δική τους στρατηγική για το πώς ο Γρηγόρης και ο Ζακ θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το επόμενο πρωί, μάλιστα, μέχρι και ο Κεχαγιάς μπήκε στην κουβέντα, με άπαντες να τα βάζουν με τον Γρηγόρη, σε μια συζήτηση, που μπορεί να μην ξέφυγε και μην χαρακτηρίστηκε από φωνές, αλλά είχε ένταση και πολλές «μπηχτές». Δείτε εδώ τι αλλάζει με την ψηφοφορία.

Ραμόνα - Big Brother: "Η Άννα Μαρία είχε αισθήματα για τον Πυργίδη αλλά αυτός έβαζε..."

Η Ραμόνα μετά την αποχώρηση της από το Big Brother βρέθηκε καλεσμένη στο Love it και αποκάλυψε πολλά για την συμβίωση στο παιχνίδι αλλά και για την σχέση Άννας Μαρίας και Πυργίδη!

«Η Άννα Μαρία έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούμε. Όταν έφυγα εγώ πήγα και την αγκάλιασα. Όταν περιμέναμε την απόφαση για το ποιος θα φύγει εκείνη έλεγε να μείνει ο Μπέντζι. Ο Πυργίδης έχει καταλάβει ότι η Άννα Μαρία κάτι αισθάνεται για εκείνον. Δεν είναι κακό. Αλλά ο Μπέντζι έχει βάλει στοπ. Δηλαδή κάνουμε πλάκα μέχρι ένα σημείο. Όταν πήγε η Άννα Μαρία να δείξει κάτι παραπάνω και να του λέει διάφορα, εκεί ο Μπέντζι έκανε πίσω.

Ο Χρήστος είχε έρθει μαζί μου για λίγο καιρό. Με πλησίασε και μου έλεγε συνέχεια πως ταιριάζουν οι απόψεις μας και το πώς μιλάω, αλλά στις πράξεις του έδειχνε κάτι άλλο. Ότι φοβάται. Ότι θέλει πολύ να μείνει. Ότι θέλει να κερδίσει το βέτο και τις ασυλίες. Ο Χρήστος με πλησίασε, εγώ μόνη μου καθόμουν. Ο Γρηγόρης και ποιον δεν έχει πλησιάσει στο σπίτι.

Σίγουρα εκτός σπιτιού δε θα έκανα παρέα με την Άννα Μαρία, τη Σοφία και τον Γρηγόρη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ραμόνα.