Big Brother - highlights 30/11: To "άδειασμα" Θέμη, οι πανηγυρισμοί της Άννας Μαρίας και οι τρυφερές στιγμές

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - highlights 30/11: To

Το "άδειασμα" του Θέμη στον Κεχαγιά, τους πανηγυρισμούς της Άννας Μαρίας, αλλά και τις τρυφερές της στιγμές με το Πυργίδη, εχουμε στα highlights του Big Brother.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11) για το Big Brother είδαμε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Πυργίδη να έχουν τρυφερές μεταξύ τους στιγμές, με τους δύο μάλιστα να μην έχουν πρόβλημα να δώσουν αγκαλιές και φιλιά μπροστά στους υπόλοιπους.

Η σχέση τους έχει περάσει από… σαράντα κύματα, αλλά τον τελευταίο καιρό μοιάζει να υπάρχει μια επανασύνδεση, αφού στις δύσκολες στιγμές της Άννας Μαρίας, ο Πυργίδης δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του.

Αυτό ήταν κάτι, που η πολυσυζητημένη παίκτρια του Big Brother έχει εκτιμήσει, ερχόμενη μετά την τελευταία δοκιμασία αποχώρησης να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, δείχνοντας πως το κλίμα ανάμεσά τους έχει αλλάξει, δίνοντας μέχρι και… υποψίες. Δείτε εδώ ποια θα είναι η αλλαγή στην ψηφοφορία.

Big Brother: Ξέσπασαν κατά του Γρηγόρη - «Άντε με τον μα...»

Άγρια «καρφιά» πέφτουν στο σπίτι του Big Brother, με τον Δημήτρη Πυργίδη και τον Χρήστο Βαρουξή να είναι έξαλλοι με ορισμένους συμπαίκτες τους, βρίζοντάς τους και κατηγορώντας τους για τον τρόπο, με τον οποίο παίζουν.

Στο στόχαστρο των δύο παικτών, που κάνουν παρέα όλο και περισσότερο, έχουν βρεθεί ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ο Ζακ Ιωαννίδης, με αμφότερους να ακολουθούν μια στρατηγική, που στους προαναφερθέντες δύο καθόλου δεν αρέσει, με αποτέλεσμα ειδικά στον πρώτο να επιτεθούν ομαδικά.

Στη συνέχεια, όταν βρέθηκαν μόνοι τους στη σάουνα, ο Πυργίδης και ο Χρήστος συνέχισαν να βάλλουν εναντίον τους, αν και δεν ήταν μπροστά. «Άντε με τον μ@λ@κ@», είπε ο Δημήτρης για τον Γρηγόρη, κατηγορώντας τον ειδικά για τη… δήθεν θετική ενέργεια, που έχει με όλους. Οι δυο τους, μάλιστα, άρχισαν να καταστρώνουν τη δική τους στρατηγική για το πώς ο Γρηγόρης και ο Ζακ θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το επόμενο πρωί, μάλιστα, μέχρι και ο Κεχαγιάς μπήκε στην κουβέντα, με άπαντες να τα βάζουν με τον Γρηγόρη, σε μια συζήτηση, που μπορεί να μην ξέφυγε και μην χαρακτηρίστηκε από φωνές, αλλά είχε ένταση και πολλές «μπηχτές».

Big Brother: Ο Θέμης «άδειασε» τον Κεχαγιά - «Θέλει να το παίζει παντελονάτος...»

Ο Θέμης θέλησε να δείξει την δυσαρέσκεια του με τους συγκατοίκους του και έτσι δε δίστασε να «αδειάσει» τον Δημήτρη Κεχαγιά σχολιάζοντας πως θέλει συνέχεια να το παίζει «παντελονάτος», ενώ στην πραγματικότητα είναι όλο λόγια.

Αφορμή στάθηκε ο διάλογος που είχε ο Γρηγόρης με τον Κεχαγιά, για την στρατηγική που ακολουθεί μέσα στο παιχνίδι ο πρώτος.

Ο Θέμης στάθηκε στα λόγια του Κεχαγιά και ξεκαθάρισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο πως η στάση του είναι δήθεν και πως ποτέ δεν κάνει πράξη τα μεγάλα λόγια που λέει, παρόλο που θέλει να πιστεύει πως είναι «παντελονάτος», μία φράση που λέει άλλωστε πολύ συχνά.

Big Brother: Άλλος άνθρωπος η Άννα Μαρία μετά την αποχώρηση της Ραμόνα - Άρχισε να χορεύει μέσα στο σαλόνι

Σε τρελά κέφια βρισκόταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά την αποχώρηση της Ραμόνα, η οποία αποφάσισε… να το κουνήσει με το που ξημέρωσε στο σπίτι του Big Brother, ξεσηκώνοντας όλους τους υπόλοιπους συγκατοίκους.

Δεν είναι μυστικό, φυσικά, ότι ήθελε διακαώς να δει εδώ και καιρό τη Ραμόνα να αποχωρεί, κάτι που τελικά έγινε την Παρασκευή (27/11), με την τελευταία να έχει καταφέρει να αντέξει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά να μην νικά την άλλοτε φίλη της και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Όλα αυτά ήταν αφορμή για πανηγυρισμούς για την Κρητικιά παίκτρια, η οποία αρχικά αγκάλιασε τον Πυργίδη και τον φίλησε, ενώ στη συνέχεια… τρόμαξε τον Θέμη - ο οποίος νωρίτερα έκραξε τον Κεχαγιά - κάνοντάς του πλάκα. Όταν, δε, ξημέρωσε το πρωί, άρχισε να χορεύει, δείχνοντας την ευδιαθεσία της.