Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Που βρίσκεται σήμερα η Μαρίνα που αποχώρησε με κλάματα από την αγκαλιά του Βασιλάκου

Φωτογραφίες από το που βρίσκεται

The Bachelor: Που βρίσκεται σήμερα η Μαρίνα που αποχώρησε με κλάματα από την αγκαλιά του Βασιλάκου
News 01.12.2020 08:20
Από Youweekly Team

Η Μαρίνα ήταν από τις παίκτριες που κατάφερε να απασχολήσει με την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ALPHA, The Bachelor και η μόνη μέχρι στιγμής που άφησε στα κρύα του λουτρού τον Βασιλάκο αφού δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο και αποχώρησε οικειοθελώς. Τι να κάνει σήμερα όμως αυτό το κορίτσι;

Αφού έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το παιχνίδι, η Μαρίνα δεν είναι και ένας πολύ ενεργός χρήστης των social αφού από τότε έχει δημοσιεύσει τις 3 παρακάτω φωτογραφίες:

Μαρίνα The Bachelor

Μαρίνα The Bachelor Βασιλάκος

Μαρίνα The Bachelor τι κάνει σήμερα

Όπως φαίνεται το κορίτσι που απασχόλησε με τον έντονο χαρακτήρα του στο παιχνίδι σήμερα ηρεμεί με καλή παρέα σε ένα σημείο που θέλει να κρατήσει μόνο για εκείνη και παρά τους followers της που διψάνε για τις αναρτήσεις της εκείνη κρατάει ένα χαμηλό προφίλ. Πριν 12 ώρες δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία στα story της:

Μαρίνα The Bachelor instagram

The Bachelor: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή της Μαρίνας!

Η Μαρίνα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται κι ως μοντέλο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Διαφορετικά δεν θα άφηνε ποτέ την Πάτρα και τις κολλητές της! Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα και ελπίζει να της συμβεί The Bachelor. Θεωρεί τον εαυτό της δύσκολο και επιλεκτικό. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της και θέλει ο άντρας να κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Ο ανταγωνισμός την τρομάζει γιατί χάνει εύκολα την ψυχραιμία της, γι αυτό και εύχεται οι κοπέλες που θα συγκατοικήσουν μαζί της στη βίλα να μην την φέρουν σε αυτό το σημείο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Για πρώτη φορά: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Νικολέττας του The Bachelor!

Ποιος Βασιλάκος; Με αυτό τον κούκλο τα είχε η Αντζελίνα πριν μπει στο Bachelor! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Share