GNTM 3: Ο Δημοσθένης "διέγραψε" την παλιά του ζωή - Η κίνηση "βόμβα"

Τα άφησε όλα πίσω!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Δημοσθένης

Ο Δημοσθένης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό 30/11 GNTM 3 και μετά από αυτό ο...γύπας του παιχνιδιού θέλησε να βγει δυναμικά στον έξω κόσμο αλλάζοντας κάποια πράγματα στη ζωή του.

Όπως όλοι οι παίκτες, έτσι και ο Δημοσθένης ανέβασε ένα βίντεο που μίλησε για την αποχώρηση του.

Ο Δημοσθένης έκανε τον απολογισμό του γράφοντας στο Instagram του: «G Y P A S is back. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν......κι όμως , δεν τελείωσε τίποτα αδέρφια !!! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο το ορεκτικό του Γύπα για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει να πετάει πιο δυνατός από ποτέ!» και πόσταρε και ένα βίντεο. Δείτε ωστόσο ποιος παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Τα πράγματα όμως δεν τελείωσαν εκεί αφού το profile του στο instagram μετονομάστηκε σε "Δημοσθένης Γύπας" και σβήστηκαν όλες οι παλιές του φωτογραφίες.

δημοσθένης γύπας

GNTM 3: Ο λόγος που βούρκωσε ο γύπας του παιχνιδιού!

Στο σημερινό επεισόδιο του Gntm 3 οι παίκτες συγκινήθηκαν αρκετά καθώς μετά από πολύ καιρό μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Δημοσθένης δεν άντεξε ακούγοντας την μητέρα του.

Εδώ και καιρό βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, κυνηγώντας το όνειρό τους στον κόσμο του μόντελινγκ. Οι δικοί τους άνθρωποι λείπουν πολύ στους διαγωνιζόμενους, όπως είδαμε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν η Μαριαγάπη, ο Ανδρέας και ο Δημοσθένης με τις μαμάδες τους.

O Δημοσθένης αν και...σκληρός γυπαετός λύγισε στην φωνή της μητέρας του!

Τι έκανε ωστόσο ο Σήφης πριν μπει στο παιχνίδι; Στη δημοσιότητα είχε έρθει φωτογραφία όπου έπαιζε μουσική σε κρητικά γλέντια.