Τραγωδία για παίκτρια του The Bachelor - Δύσκολες στιγμές

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία για παίκτρια του The Bachelor - Δύσκολες στιγμές

Τόσο το The Bachelor όσο και οι ζωές αυτών που συμμετέχουν έχουν έρθει στο επίκεντρο και δυστυχώς έχουν αρχίσει να βγαίνουν πράγματα από το παρελθόν τους που δεν θα έπρεπε.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτρια που δεν έχουμε δει ακόμα να αποχωρεί από το παιχνίδι - δείτε εδώ ποια αποχωρεί αυτή την Παρασκευή -, ενημερώθηκε πως εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διόλου κατάλληλες λήψεις με την ίδια πρωταγωνίστρια, τραβηγμένες σε δωμάτια διάφορων ξεvοδοχείων. Σε πολλές εξ’ αυτών εκείνη δείχνει στην κάμερα σημεία του σώματός της που δεν θα έπρεπε να δούμε, με το υλικό να θεωρείται εξαιρετικά vτροπιαστικό για την ίδια.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, ορισμένες από τις φωτογραφίες είναι παλιές και άλλες αρκετά πρόσφατες, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η ίδια δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει το πρόσωπό της.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι εν λόγω φωτογραφίες απαγορεύεται να δημοσιευτούν.

Άραγε θα ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ροζ σκάνδαλο με παίκτρια του Bachelor - Ερασιτεχνικό βίντεο της στην δημοσιότητα

Δεν σταματούν να βγαίνουν στη φόρα νέα… άπλυτα των κοριτσιών που συμμετέχουν στο «The Bachelor». Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε πως μία από τις πλέον συζητημένες παίκτριες έχει γυρίσει ταιvία εvηλίκων; Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα απόσπασμα με την ίδια πρωταγωνίστρια το οποίο πλασάρεται ως «ερασιτεχνικό».

Όπως αναφέρει το instanews.gr οι τηλεθεατές του «The Bachelor» αμέσως κατάλαβαν πως πρόκειται για την ίδια, της οποίας μάλιστα το όνομα έχει εμπλακεί και σε άλλα σχετικού τύπου σκάνδαλα.

Άραγε τι έχει να πει ο Παναγιώτης Βασιλάκος μόλις δει το βίvτεο; Αν δηλαδή δεν το έχει δει ακόμα…

Δείτε εδώ και για ποια παίκτρια του Big Brother κυκλοφόρησε επίσης τέτοιου είδους υλικό!

Πηγή: instanews.gr