Πάγωσαν Καραβάτου - Κατσούλης: Ο καλεσμένος τους ανακοίνωσε ότι χώρισε

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πάγωσαν Καραβάτου - Κατσούλης: Ο καλεσμένος τους ανακοίνωσε ότι χώρισε

Πάγωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όταν ο καλεσμένος τους στην Φωλιά των Κου Κου, τους ανακοίνωσε πως έχει χωρίσει. Ελεύθερος λοιπόν δηλώνει ο Δημοσθένης μετά την αποχώρηση του από το GNTM 3.

Οι απαντήσεις του στην πρωινή εκπομπή αφήνουν να εννοείτε πως δεν είναι πια μαζί με την κοπέλα του.

«Η Κατερίνα είναι καλά. Είναι καλά από ότι ξέρω. Είμαι καλά αυτόν τον καιρό. Ζουσα πάντα για να δώσω αυτή την απάντηση» αρκέστηκε να πει ο Δημοσθένης.

Η Κατερίνα είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου τον Σεπτέμβριο, δηλώνοντας τότε για τη σχέση της με τον Δημοσθένη: «Με τον Δημοσθένη, γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε και μετά πήγαμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο. Ακόμη, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την τελική τετράδα του παιχνιδιού.

Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπing” αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στον χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα».

Άφωνοι Καραβάτου - Κατσούλης! Η αποκάλυψη για την Άννα Βίσση στον αέρα των Κου Κου

Άφωνοι έμειναν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου», Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης. Αποκαλύφθηκε στον αέρα ένα χαρμόσυνο γεγονός για την Άννα Βίσση.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, Δήμητρα Καλφούτζου, η τραγουδίστρια επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σύγχρονη εκδοχή του «Με αγάπη Άννα».

Αναλυτικά η αποκάλυψη των Κου Κου για την Άννα Βίσση

«Δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε την Άννα Βίσση στις οθόνες μας με δική της εκπομπή. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις να κάνει κάτι σαν το «Με αγάπη Άννα», προσαρμοσμένο στο 2020, χωρίς να υπάρχουν τα στοιχεία του show. Το πιο πιθανό είναι ότι θα την δούμε στο Mega», αποκαλύφθηκε, την ώρα που η Βίσση περνάει την καραντίνα με την... αγνώριστη μαμά της.