Αγνώριστη σήμερα η μαμά της Άννας Βίσση

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη σήμερα η μαμά της Άννας Βίσση

Μελομακάρονα έφτιαξε η Άννα Βίσση ακολουθώντας την συνταγή της μαμάς της και όταν τα ετοίμασε της έδωσε να φάει για να της πει την γνώμη της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, την είδαμε να της δίνει να δοκιμάσει, με την κυρία Σοφία να της λέει πως είναι πολύ νόστιμα και μάλιστα καλύτερα από τα δικά της.

Στη συνέχεια η Άννα Βίσση της έδωσε ένα τρυφερό φιλί και αποκάλυψε πως η ίδια δεν έφαγε ούτε ένα κομμάτια, παρά μόνο τα μύρισε. Αγνώριστη από την άλλη είναι και η μαμά της Ναταλίας Γερμανού.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Άννα Βίση με τη μαμά της

Άννας Βίσση μητέρα

Μεγάλη απάτη με την Άννα Βίσση - Δυσάρεστα νέα

Μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Βίσση, θέλησε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για μία μεγάλη απάτη που έχει στηθεί σε βάρος του προσώπου της στο Facebook.

Οι διαδικτυακές απάτες σε ονόματα των celebrities αποτελούν ένα πολύ συχνό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό και έτσι όλοι είναι εξαιρετικά προσεκτικοί προκειμένου να αποφύγουν οποιοδήποτε λάθος στο internet και συγκεκριμένα στα social media.

Η Άννα Βίσση ήταν ένα από τα θύματα χάκερ, όπως και ο Γιάννης Πλούταρχος πριν από μερικές μέρες, και για το λόγο αυτό αποφάσισε να δημοσιεύσει τα στοιχεία που είχε και να βοηθήσει τους followers της και τους χιλιάδες φανς της να αποφύγουν την συγκεκριμένη απάτη.

Ο ψεύτικος λογαριασμός, υπόσχεται χρήματα σε θαυμαστές της Άννας Βίσση αρκεί εκείνοι να δώσουν κάποια από τα στοιχεία τους, ανάμεσά τους και τραπεζικοί λογαριασμοί.

Άννα Βίσση χάκερΆννα Βίσση διαδικτυακή απάτη

Αγνώριστη η Άννα Βίσση - Η φωτογραφία που σκόρπισε θύελλα στο διαδίκτυο

Αγνώριστη είδαμε την Άννα Βίσση σε μια φωτογραφία της από τα παλιά, η οποία σκόρπισε θύελλα στο διαδίκτυο με τα δεκάδες σχόλια από τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τα 80s.

Στην εν λόγω φωτογραφία η Αννα Βίσση είναι στο ξεκίνημα της καριέρας της, μελαχρινή και πολύ κούκλα όπως παραμένει και σήμερα. «Innocent girl» έγραψε στη λεζάντα της. Ρίγη συγκίνησης με τον εγγονό της Άννας Βίσση.