Αγνώριστη σήμερα η μαμά της Ναταλίας Γερμανού!

Πάθαμε πλάκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγνώριστη σήμερα η μαμά της Ναταλίας Γερμανού!

Η Ναταλία Γερμανού με την μητέρα της είναι πολύ αγαπημένες και οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από καλές. Με μια φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια, σχεδόν δεν αναγνωρίσαμε ότι αυτή είναι η μαμά της!

Η Ναταλία είναι πολύ ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες, συνήθως με αγαπημένα της πρόσωπα.

Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία και ευχήθηκε δημόσια στην αγαπημένη της μαμά παρέα φυσικά με μια τούρτα. Εκτός από την μαμά της, εσείς ξέρετε ποιος είναι ο νέος σύντροφος της;

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού:

Η μαμά της γερμανού έχει γενέθλια και δεν την αναγνωρίσαμε στη φωτογραφία

Με αυτόν τον ηθοποιό μοιάζει ο σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού! Έγινε η αποκάλυψη!

Η Ναταλία Γερμανού το τελευταίο καιρό όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε σχέση και το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης έκανε την αποκάλυψη για την ταυτότητα του.

Η παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή του Τάκη Χατζή βρίσκεται σε σχέση αλλά την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Πρωινό με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέφερε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε στα μέσα του 2019. Ο σύντροφός της, ο ποίος δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα όνομα του είναι στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι δύο χρόνια μικρότερος της Ναταλίας, 52 χρονών.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι διαζευγμένος και πως έχουν μια πολύ ήρεμη. Η Ναταλία για πρώτη φορά θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της αυτό το γεγονός στη ζωή της.

Μάλιστα το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο σύντροφος μοιάζει πολύ με τον Γιώργο Νινιό!

γιώργος νινιός

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της: «Έχω σχέση! Είναι μικρότερός μου κατά...»

Η Ναταλία Γερμανού ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Direct και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο. Η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει στον Τάκη Χατζή πως βρίσκεται σε σχέση με έναν κατά δύο χρόνια μικρότερο άνδρα.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε για τους συντρόφους που είχε, για τον Φρέντυ Γερμανό καθώς και για τον νέο άνθρωπο που έχει μπει τον τελευταίο καιρό στη ζωή της.