Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε σχέση η Ναταλία Γερμανού - Ποιος είναι ο σύντροφός της;

Τα είπε όλα!

Σε σχέση η Ναταλία Γερμανού - Ποιος είναι ο σύντροφός της;
News 18.11.2020 08:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ναταλία Γερμανού θα βρεθεί σήμερα το βράδυ στην εκπομπή Direct και θα αποκαλύψει πως βρίσκεται σε σχέση. Θα δώσει μάλιστα και μία πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο σύντροφός της, όπως είδαμε στο στιγμιότυπο της συνέντευξης μέσα από το Happy Day.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα βρεθεί απέναντι από τον Τάκη Χατζή και δε θα φοβηθεί να ανοίξει τα χαρτιά της και να μιλήσει για όλους και για όλα.

Μάλιστα, θα αποκαλύψει στον παρουσιαστή του ALPHA πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση χωρίς να δώσει βέβαια το όνομα του συντρόφου της.

«Έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να είναι με νεαρότερους άντρες, οι άλλες μισές ήταν με συνομήλικους και μεγαλύτερους. Αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν είχε πλάκα να πουν ότι αυτός είναι μεγαλύτερός της. Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Προσπαθεί… Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου.

Με εκνευρίζει η αδικία και η ασυνέπεια. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν. Είναι το μέσο που σε ταϊζει», είπε η Ναταλία Γερμανού. Δείτε εδώ και μία αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής της για το παρελθόν της.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το εξώδικο του Σεφερλή: "Δεν αφορά εμένα αλλά.."

Χαμό έχει προκαλέσει το εξώδικο που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δεν Γίνεται" και συγκεκριμένα στον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη. Έτσι με την σειρά της η παρουσιάστρια έδωσε την απάντηση της στο "Ευτυχείτε" και στον Σάββα Μπίτζα και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που έχει πάρει τη νομική οδό κι επειδή είναι κάτι που δεν αφορά εμένα σαν φυσικό πρόσωπο αλλά δύο άλλους ανθρώπους, νομίζω ότι είναι καλύτερο να μιλήσουν οι δικηγόροι και οι νόμοι».

Αναφορικά με τις δηλώσεις για το τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha και την παρεξήγηση της Ναταλίας Γερμανού με την Σταματίνα, δήλωσε: «Δεν συνέβη παρεξήγηση μεταξύ μας. Συνέβη απλώς ότι εγώ είμαι λίγο περισσότερο παρορμητική από ότι πρέπει και η Σταματίνα είναι περισσότερο τυπική σε πράγματα που αφορούν στο κανάλι». Δείτε εδώ αναλυτικά για το εξώδικο που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε το τέλος της από την τηλεόραση - "Θα σας απαλλάξω από την παρουσία μου..."

Εκνευρισμένη με την Ναταλία Γερμανού η Τσιμτσιλή - «Δεν σκοπεύω να πω κάτι...»

Share