Παναγιώτης Χατζηδάκης: Τα πρώτα λόγια μετά τον ερχομό του γιού του -"Έβαλα τα κλάματα"

Φανερά συγκινημένος

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Χατζηδάκης: Τα πρώτα λόγια μετά τον ερχομό του γιού του -

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έγινε μπαμπάς καθώς εχθές η σύντροφός του Χαρά Σαράντη έφερε στον κόσμο τον γιό τους. Σήμερα ο παρουσιαστής μίλησε στο Love it για αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα.

«Επειδή δουλεύω με Μαλέσκου έψαχνα να βρω λέξεις που περιγράφουν αυτό το συναίσθημα, αλλά ξέρετε που κατέληξα; Ότι δεν υπάρχουν και δεν χρειάζεται να υπάρχουν για όλα λέξεις γιατί είναι τόσο μοναδικό και ας κρατήσει τη μοναδικότητά του. Έβαλα τα κλάματα. Προσπαθούσα να κρατηθώ λιγάκι…», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επισκέψεις στα μαιευτήρια και δεν μπορεί κανένας να έρθει να σε δει. Εχθές ήμουν όλη μέρα στα τηλέφωνα, έστελνα φωτογραφίες, μίλαγα μέσω Skype και μέσω Messenger με τους δικούς μας. Αλλά για κάποιους είναι και καλό βέβαια. Μπορεί να μην έχεις πολλούς να σου ζαλίζουν το κεφάλι, είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωρό του, αναφέροντας ότι πήρε τη μύτη του και τα μάτια της συζύγου του.

«Όλοι λένε ότι μοιάζει σε μένα αλλά δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι θα είναι ένα μιξ και των δύο. Σε λίγο θα αλλάξει μορφή, θα γίνει σαν τη Χαρά», δήλωσε στη συνέχεια. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε λίγο πριν γεννήσει η σύντροφός του.

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Παντρεύτηκε με την Χαρά Σαράντη - Μαντέψτε ποια ήταν η κουμπάρα!

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης διανύει αναμφίβολα την πιο ευτυχισμένη του περίοδο καθώς χθες παντρεύτηκε με την αγαπημένο του (δείτε φωτογραφίες από τον γάμο εδώ), Χαρά Σαράντη έχοντας δίπλα τους φίλους και συγγενείς.

Ο ίδιος σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και θα κρατάει στην αγκαλιά του, τον καρπό του έρωτά του με την Χαρά Σαράντη. Χαρακτηριστικό είναι, πως η Χαρά σε δύο εβδομάδες μπαίνει στο μήνα της.

Ο Παναγιώτης και η Χαρά πριν υποδεχτούν το μωράκι τους, παντρεύτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/10), στην έναρξη της εκπομπής “Love It” η Ιωάννα Μαλέσκου ευχήθηκε στον συνεργάτη της, ενώ προβλήθηκαν και μερικά πλάνα από την ευχάριστη αυτή στιγμή.

Το πολιτικό γάμο του Παναγιώτη Χατζηδάκη και της Χαράς Σαράντη τέλεσε η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Κατερίνα Γκαγκάκη.