Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Έχει συμβεί σε σχέση μου...»

Η σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Έχει συμβεί σε σχέση μου...»
News 01.12.2020 14:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα, για μια σχέση που είχε στο παρελθόν στην οποία ο σύντροφο της δεν την καταλάβαινε.

«Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο.

Πάντως εγώ νομίζω πως δε θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου.

Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά...» σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε μετά την ευχάριστη είδηση πως συνεργάτης της, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Πρόβες νυφικού για την Ιωάννα Μαλέσκου - Παντρεύεται η παρουσιάστρια του Love It;

Μπορεί τις φήμες περί γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου να "κάλυψαν" άλλες για... χωρισμό, ωστόσο συνεργάτης της την έδωσε στεγνά όταν αποκάλυψε στον αέρα ότι κάνει... πρόβες νυφικού. Λέτε να παντρεύεται τελικά;

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Love It μίλησε μέσω Skype ο Νίκος Αγγελόπουλος και μετά την σύνδεση που είχαν πετάχτηκε το "καρφί".

Την αποκάλυψη έκανε ο συνεργάτης της, Μάνος Μαγιάτης ο οποίο τη ρώτησε στον αέρα της εκπομπής της: «Φήμες λένε ότι σου φτιάχνει το νυφικό».

Εκείνη της στιγμή η Ιωάννα Μαλέσκου "πάγωσε" και απάντησε «για να βρίσκεται…», συνεχίζοντας: «Πάντως μου έφτιαξε μια τόσο ωραία μάσκα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

Λέτε να ισχύει η φήμη αυτή του συνεργάτη της; Ο καιρός θα δέιξει!

Ιωάννα Μαλέσκου Παντρεύεται

Να σημειώσουμε επίσης, πως πριν από μερικές ημέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε κάτι για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα τον σύντροφο που δεν θα περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε, ειδικά στον αέρα του Love it.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απίστευτη κίνηση του Μουτσινά στον αέρα του Love it - "Σκάλωσε" η Μαλέσκου

Τα πάνω κάτω με την Ιωάννα Μαλέσκου - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Share