Παπαγεωργίου: Αποκάλυψη για πρώην σύντροφο της - «Η μητέρα του δεν με συμπαθούσε και...»

Αδιανόητο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παπαγεωργίου: Αποκάλυψη για πρώην σύντροφο της - «Η μητέρα του δεν με συμπαθούσε και...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής της. Αναφέρθηκε σε πρώην σύντροφο της, του οποίο η μητέρα δεν την συμπαθούσε.

Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, όταν είπε:

«Όλοι ντρέπεστε να το πείτε. Όταν πήγαινα Γυμνάσιο και Λύκειο… Τέλος Γυμνασίου προς αρχές Λυκείου και τα είχα με ένα αγόρι... Η μητέρα του αγοριού μου δε με συμπαθούσε ιδιαίτερα. Δηλαδή είχε φτιάξει ένα γλυκό και μου έλεγε το αγόρι μου “μη το φας καλύτερα, μην το δει η μαμά μου ότι έφαγες εσύ κομμάτι”.

Μπορεί και να μου έλεγε ψέματα και να με αγαπούσε η γυναίκα και να μην ήθελε να γίνουμε φίλες. Που ξέρεις; Μετά αν γίνει η πεθερά με την κοπέλα φίλες, μπορεί να σου κανονίσουν όλη τη ζωή».

Μια ημέρα πριν την συγκεκριμένη εκπομπή, στόλισε μαζί με το Snik το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους.

Pop Up: Βγήκε ο καλεσμένος της και είπε ότι χώρισε - Δεν το περίμενε η Παπαγεωργίου

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Άρης Μακρής, ο οποίος για πρώτη φορά επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την Άννα Μαρία Βέλλη. Ένα γεγονός που δεν περίμενε να συμβεί, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά ούτε και οι συνεργάτες της.

«Με την Έρρικα Πρεζεράκου ευχαριστηθήκαμε πολύ τη συμμετοχή μας στο J2US. Την αγαπώ, τη λατρεύω, έχουμε ακόμα επαφή. Ήταν ένας άνθρωπος δώρο για μένα, την έχω σαν αδερφή μου. Όταν έμαθα το καλοκαίρι για το ατύχημά της, τα ‘χασα τελείως. Ήμουν εκεί όταν βγήκε από το χειρουργείο. Βγήκε χαρούμενη, χαμογελαστή, με τέλεια διάθεση σαν να μην είχε χτυπήσει ποτέ. Το χέρι της πάει πολύ καλά, κάνει φυσιοθεραπείες και τα κινεί μια χαρά», είπε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την Άννα Μαρία Βέλλη λέγοντας: «Δεν έχω σχέση. Θέλω να μείνω με τον εαυτό μου, να κάνω λίγο τον ψυχολόγο του εαυτού μου. Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε, δεν υπάρχει λόγος». Φήμες να πούμε πως ήθελαν την Έρρικα Πρεζεράκου να είναι το τρίτο πρόσωπο.