Στόλισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik το πιο εντυπωσιακό δέντρο - Άλλαξε το σπίτι τους

Θα ξετρελαθείτε με τα στολίδια και τα φωτάκια τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik το πιο εντυπωσιακό δέντρο - Άλλαξε το σπίτι τους

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik και στόλισαν το σπίτι τους με το δέντρο να είναι εκείνο που "κλέβει' την παράσταση, αφού άλλαξε όλο τον χώρο στο οποίο το έχουν τοποθετήσει.

Είναι ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά της ελληνικής showbiz, μαζί με αυτό της Ελένης Μενεγάκη που έχει φτάσει το ταβάνι, καθώς είναι τεράστιο και χρειάστηκε καρέκλα για να το στολίσει.

Το ζευγάρι που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατάει ένα χαμηλό προφίλ επίσης στα social media, θέλησε να μοιραστεί μέσω αναρτήσεων το δέντρο του.

Ο Snik στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και πάθαμε πλάκα από τον εντυπωσιακό φωτισμό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik στολισμός σπιτιού

Ασύλληπτο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ασύλληπτο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της σύντροφο, Snik.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μέσα στο σπίτι λόγω του νέου lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται για να περάσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται τον χρόνο της.

Αυτό είναι το ασύλληπτο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Αυτή τη φορά, το μοντέλο - παρουσιάστρια ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο κάνει αγκαλίτσες και χάδια με τον σκύλο της, τον οποίο της έκανε δώρο πριν από μερικούς μήνες ο Snik, για τον οποίον μάλιστα ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σκύλος