«Έσκασε» η ανακοίνωση του Mega για τον Θοδωρή Αθερίδη

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση του Mega για τον Θοδωρή Αθερίδη

Μόλις πριν από λίγο «έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει σε λίγο καιρό ο Θοδωρής Αθερίδης, με συμπαραγωγό τη Σεμίνα Διγενή και με τίτλο «Έλα και θα δεις».

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Mega για τον Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης έρχεται στο MEGA με βραδινή εκπομπή και παραγωγό τη Σεμίνα Διγενή. Το talk show του αγαπημένου ηθοποιού θα έχει τίτλο «Έλα και θα δεις» και η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» … πώς και οι βραδινές τηλεοπτικές συνήθειες αλλάζουν!

Το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ», το νέο εβδομαδιαίο βραδινό talk show με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη, έρχεται τον Δεκέμβριο στο MEGA για να ομορφύνει τα βράδια μας.

Κάθε εβδομάδα «αληθινές», αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»…. πώς να περνάς καλά τα βράδια!

Οι παρεΐστικες βραδιές, με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, υπόσχονται συγκίνηση, αποκαλύψεις, γέλιο, προκλήσεις, αιφνιδιασμούς με δημοφιλείς καλεσμένους. Και … η μουσική φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει! Η μπάντα της εκπομπής με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει το ρυθμό σε κάθε εκπομπή, συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές. Δείτε εδώ και την συγκλονιστική εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • Παρουσίαση: Θοδωρής Αθερίδης
  • Executive producer: Σεμίνα Διγενή
  • Συντονισμός: Μελπομένη Μαραγκίδου
  • Επιμέλεια Εκπομπής: Κίρκη Καραλή
  • Σκηνοθεσία: Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος
  • Οργάνωση Παραγωγής: Φάνης Συναδινός
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Στρουμπούλης

Έκτακτη ανακοίνωση του MEGA

Ο κορωνοϊός μπορεί πριν έναν χρόνο ακριβώς να αποτελούσε μια άγνωστη λέξη παγκοσμίως, πλέον όμως έχει αποτελέσει δυστυχώς κομμάτι της ζωής και καθημερινότητας μας καθώς και η αίτια θανάτων, ψυχολογικής και οικονομικής κατάρρευσης. Το MEGA ανακοίνωσε πως μέσα από την Δώρα Αναγνωστοπούλου και την εκπομπή «MEGA STORIES» οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως οι άνθρωποι της διπλανής πόρτα αντιμετωπίζουν την τρέχουσα κατάσταση, καταθέτοντας τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 00:10 θα προβληθεί ίσως ένα από τα καλύτερα επεισόδια της εκπομπής MEGA STORIES καθώς το αντικείμενο του θα είναι ο τρόπος που βιώνει ο μέσος άνθρωπος τον εγκλεισμό αλλά και τι συνέπειες μπορεί να έχει στη ζωή του. Το ίδιο ενδιαφέρουσα ήταν και η εκπομπή που αποκάλυπτε την ζωή του Ζακ Κωστόπουλου!

Προβλήματα και ερωτήματα όπως πως θα αντιμετωπιστεί η ανεργία, πως θα διαχειριστούν αυτή τη κατάσταση μικρά παιδιά, πως θα βιώσει τον εγκλεισμό ένας άνθρωπος που ήδη πάσχει από υποκείμενα νοσήματα και αντίστοιχα ερωτήματα θα απαντήσουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι καθώς και άτομα που ασχολούνται με την διαχείριση και αντιμετώπιση της πανδημίας όπως ο Γκίκας Μαγιορκίνης που είναι καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

 Έκτακτη ανακοίνωση του MEGA STORIES

 MEGA STORIES κορωνοϊός

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Τίνα Παππά

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Κινηματογράφηση: GAP Filming team

Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς

Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου