Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Το ηχηρό μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία έφερε για ακόμα μία φορά ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς μίλησε για ένα ευαίσθητο θέμα.

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ιδανικές για να τις περάσουμε στο σπίτι μαζί με την οικογένειά μας και όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάποιοι ωστόσο δεν είναι τόσο τυχεροί και η ηθοποιός θέλησε να θίξει το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη που έφερε ρίγη συγκίνησης

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία που δείχνει την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο κόσμους. Από τη μία η ζεστασιά του σπιτιού με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και από την άλλη το δέντρο στον δρόμο. Δείτε εδώ ένα απίστευτο σκηνικό που σημειώθηκε στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη ανάρτηση

Ασύλληπτο βίντεο μέσα από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα ασύλληπτο βίντεο στο οποίο κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού της μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο και κάνουν μία απρόσμενη συζήτηση.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί αυτές τις μέρες της καραντίνας και έτσι οι δυο τους συχνά πειράζουν ο ένας τον άλλον μέσα από το Instagram.

Αυτή τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη έπαιζε με το κινητό της, και επί τη ευκαιρία, ρώτησε τον σύζυγό της ενώπιων των διαδικτυακών της φίλων αν έχει σκοπό να σηκωθεί για να φτιάξουν τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια που της υποσχέθηκε.

Η απάντηση του σεφ ήταν απλά απολαυστική, ωστόσο στη συνέχεια οι δυο τους μαζί με τη μικρή Εύα πήγαν στην κουζίνα και έφτιαξαν τα πιο γιορτινά μπισκότα. Δείτε εδώ και το ρομαντικό τους δείπνο.

Αυτό είναι το ασύλληπτο βίντεο του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη