GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαγάπη - Τι συνέβη;

Την παρηγόρησε η Τάμτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαγάπη - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη δεν τα πήγε και τόσο καλά στο σετ της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να την παρηγορήσει τόσο ο Γιώργος Καράβας όσο και η ίδια η Τάμτα που στεναχωρήθηκε όπως την είδε.

Η Μαριαγάπη από το πρωί έδειξε ότι δεν είναι καλά, ενώ στο σημερινό αποκαλύφθηκε και επίσημα η σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

Όταν μπήκε στο σετ δεν μπόρεσε να χορέψει και να ακολουθήσει τις οδηγίες που της έδιναν οι κριτές με αποτέλεσμα να απογοητευτεί πολύ.

Η Τάμτα την παρηγόρησε και της είπε πως σίγουρα έχει βγάλει δύο πολύ καλές λήψεις.

Ο Δημοσθένης έφυγε από το GNTM 3 και γύρισε σπίτι του - Η πρώτη ανάρτηση

Από το GNTM 3 έφυγε χθες 30/11 ο Δημοσθένης, καθώς είχε την χειρότερα φωτογραφία της δοκιμασίας με αποτέλεσμα να μην του δοθεί άλλη ευκαιρία. Η παίκτης λοιπόν, γύρισε στο σπίτι του και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, οι παίκτες ποζάραν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών. Ο φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατεύθυνε, τα παιδιά, καθώς το ζητούμενο δεν ήταν ένα κλικ αλλά ένα ολοκληρωμένο boomerang.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του Δημοθένη μετά το GNTM

Ο Δημοσθένης λοιπόν που δεν έβγαλε εις πέρας την δοκιμασία πλέον είναι στο σπίτι του και στο λογαριασμό του στο Instagram είπε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με στηρίξατε, είτε θετικά είτε αρνητικά. Κάθε κριτική καλοδεχούμενη είναι και έχει και τη σημασία της. Ας ασχοληθούμε τώρα λίγο με τον γύπα.

Ο γύπας μέσα στο παιχνίδι ήθελε να παρουσιάσει την τρέλα του και την αλήθεια του, κάτι με το οποίο ταυτιστήκατε. Κάποια με αγκαλιάσετε και με πιστέψατε, ενώ κάποιοι άλλοι να πιστέψατε ότι θα το πήγαινα και μέχρι τέλους. Λίγοι ήσασταν και μαζί σας και η μαμά μου…

Από εκεί και πέρα, θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δούλευαν πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων είδα και άκουσαν από το στοματάκι μου πάρα πολλά… Είμαι αυθόρμητος, τι να κάνω;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι με πίστεψαν που έδωσαν την ευκαιρία και κάθε φορά με ωθούσαν στο να δώσω το 100% του εαυτού μου και κάτι παραπάνω.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που έζησα μέσα στο ταξίδι του GNTM. Καμιά φορά δεν έχει σημασία η νίκη ή η ήττα, έχει σημασία η ευκαιρία να ζήσεις το όνειρο, να το ζήσεις όσο πιο έντονα γίνεται και να το πας μέχρι εκεί που ούτε καν έχεις φανταστεί ότι μπορείς να φτάσεις. Και πιστέψετε ότι με το πέρας του ονείρου, γυρνώντας πίσω και κοιτάζοντας την πορεία μόνο νικητές θα νιώσετε. Ο γύπας άνοιξε τα φτερά του και πάει γι’ άλλα πράγματα», δήλωσε ο Δημοσθένης Τζουμάνης.

δημοσθενης gntm