Big Brother: Αποκάλυψη για τη σχέση του Κεχαγιά με τη Σοφία - «Είναι ζευγάρι και δεν το λένε»

Τους «πρόδωσε» ο Γρηγόρης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αποκάλυψη για τη σχέση του Κεχαγιά με τη Σοφία - «Είναι ζευγάρι και δεν το λένε»

Μέσα από μία συζήτηση που είχε μαζί με την Άννα Μαρία στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Γρηγόρης έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση που έχουν η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Συγκεκριμένα ειπώθηκε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά επιλέγουν να μην το λένε.

Πολλά έχουν ακουστεί για τους δυο τους τον τελευταίο καιρό ωστόσο οι ίδιοι επιμένουν πως δεν είναι μαζί παρά τα τρυφερά στιγμιότυπα που καταγράφει καθημερινά η κάμερα.

Η Άννα Μαρία μιλούσε με τον Γρηγόρη και του είπε πως κατά την άποψή της, γίνονται πιο τρυφεροί ο ένας με τον άλλον κάθε φορά που πιστεύουν πως θα είναι υποψήφιοι.

Ο Γρηγόρης ωστόσο διαφώνησε καθώς όπως είπε θεωρεί πως οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά έχουν αποφασίσει να μην το πουν σε κανέναν. Δείτε εδώ όλα όσα εκμυστηρεύτηκε νωρίτερα ο Κεχαγιάς στην Σοφία.

Big Brother: Η σπόντα της Άννας Μαρίας στον Χρήστο - "Αυτό είναι ρουφιανιά, το έκανε και η Ραμόνα!"

Το χθεσινό 30/11 επεισόδιο Big Brother είχε πολλές εκρήξεις των παικτών καθώς η προηγούμενη ψηφοφορία και οι "κλίκες" νευρίασαν την Άννα Μαρία που τα έβαλε με τον Χρήστο Βαρουξή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Βαρουξής έπιασε τον Δημήτρη Πυργίδη, αλλά και τη Σοφία Δανέζη και κατηγόρησε τον Γρηγόρη, αποκαλύπτοντας τους συζητήσεις που έχει κάνει πίσω από την πλάτη τους.

Τότε εκρηκτική Άννα Μαρία ξέσπασε στον Χρήστο.

«Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Δεν είναι ωραίο να μεταφέρουμε ό,τι λέμε σε μια παρέα. Αυτό έκανε και η Ραμόνα και είναι ρουφιανιά. Σπιουνιά ρε. Το καταλαβαίνεις; Είσαι απαράδεκτος. Γιατί το έκανες αυτό ρε; Για να στεναχωρήσεις τον Μπένζι; Δεν θέλει να μάθει ρε ποιος τον ψήφισε. Παράλληλα, εκτός παιχνιδιού η Ραϊσα, καρφώνει τους παίκτες με στρατηγική.

Σου εμπιστεύτηκε κάτι ο Γρηγόρης, γιατί πήγες και το είπες; Ό,τι έκανε η Ραμόνα, κάνεις κι εσύ. Πας από το κακό στο χειρότερο. Κρίμα» είπε σε έντονο ύφος στον Χρήστο η Άννα Μαρία, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος προσπαθούσε να την κάνει να ηρεμήσει.