GNTM 3 Highlights 01/12: H αποκάλυψη της σχέσης Αιμιλιάνο - Μαριαγάπης και οι καλεσμένοι έκπληξη της δοκιμασίας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3 Highlights 01/12: H αποκάλυψη της σχέσης Αιμιλιάνο - Μαριαγάπης και οι καλεσμένοι έκπληξη της δοκιμασίας

Ακόμη ένα ανατρεπτικό και αρκετά ενδιαφέρον επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του GNTM 3. Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη αποκάλυψαν την σχέση τους ενώ λίγο μετά η Τάμτα και ο Mente Fuerte ήταν οι καλεσμένοι έκπληξη της δοκιμασίας που έκαναν τους παίκτες να ξετρελαθούν. Δείτε παρακάτω όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο όπως και το τραγούδι που έβγαλε ο Δημοσθένης με την Ρασέλ!

GNTM 3: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Αιμιλιάνο και τον Ανδρέα - «Γι΄αυτό ταίριαξε με την Μαριαγάπη...»

Οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ειδικότερα ανάμεσα στον Αιμιλιάνο και τον Ανδρέα με αφορμή τη δοκιμασία επιβράβευσης με την οποία ξεκίνησε το επεισόδιο. Μάλιστα ο Ανδρέας δε δίστασε να τον «κράξει» σχολιάζοντας πως ο λόγος που ταίριαξε με την Μαριαγάπη είναι ότι και οι δύο λένε πράγματα πίσω από τις πλάτες των άλλων.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας οι παίκτες είχαν 10 λεπτά για να σετάρουν ένα ολοκληρωμένο look. O Ανδρέας δεν πρόλαβε να βάλει παπούτσια εντός χρόνου και τα έβαλε μετά το 10λεπτο, γεγονός που ενόχλησε τον Αιμιλιάνο καθώς ήταν εκτός κανόνα.

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσά τους και ο Ανδρέας τον ειρωνεύτηκε ωστόσο στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη δοκιμασία καθώς είχε κλέψει. Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι.

GNTM 3: Το παραδέχθηκαν Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη - «Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε...»

Πολλές σπόντες είχαν ακουστεί ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη παραδέχθηκαν και επίσημα πως είναι μαζί στην δοκιμασία επιβράβευσης. Μάλιστα ο πρώτος ξεκαθάρισε πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να κρύβουν τη σχέση τους αφού όλοι το γνωρίζουν.

O Αιμιλιάνο, η Μαριαγάπη και ο Ηρακλής ήταν οι τρεις που κατάφεραν να κάνουν τα καλύτερα looks στη δοκιμασία επιβράβευσης.

Μόλις βρέθηκαν ενώπιων των κριτών, ο Ηρακλής είπε πως δεν θέλει να μπει αναμεσά τους ενώ έκανε μία κίνηση δείχνοντας πως κρατάει το «φανάρι».

«Τι παίζει εδώ;», ρώτησε ο Γιώργος Καραβάς ωστόσο οι δύο παίκτες δεν απάντησαν καθώς ήρθαν σε δύσκολη θέση. Μετά το τέλος της δοκιμασίας ωστόσο ο coach τους πλησίασε και είπε πως τους θεωρεί πολύ ταιριαστούς.

Ο Αιμιλιάνο μιλώντας αργότερα στην κάμερα ξεκαθάρισε πως τα πράγματα ήρθαν έτσι και πλέον είναι μαζί, ενώ είναι μία κατάσταση που αρέσει πολύ και στους δύο. Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί σήμερα από το σπίτι.

GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες - Είδαν στο στούντιο την Τάμτα και τον Mente Fuerte

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του GNTM 3 σήμερα. Μόλις μπήκαν μέσα στο στούντιο για την φωτογράφιση είδαν ξαφνικά μπροστά τους την Τάμτα και τον Mente Fuerte και «τρελάθηκαν» κανονικά!

Η σημερινή δοκιμασία είναι άκρως μουσική καθώς οι παίκτες θα πρέπει να κουνηθούν στους ρυθμούς του νέου τραγουδιού που έχουν κυκλοφορήσει η Τάμτα και ο Mente Fuerte.

Οι παίκτες δεν περίμεναν να δουν τους δύο καλλιτέχνες και έτσι ενθουσιάστηκαν μόλις έμαθαν τι πρέπει να κάνουν. Δείτε εδώ και ποιος αποχωρεί σήμερα.

GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντεσαβαντάζ η Ξένια

Η Ξένια ήταν η παίκτρια που νίκησε τη χθεσινή δοκιμασία του GNTM 3 και είχε τη δυνατότητα να μοιράζει τα ντεσαβαντάζ με τον τρόπο που εκείνη ήθελε. Έτσι αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα και να δυσκολέψει όσο περισσότερους παίκτες μπορούσε.

Αρχικά θα έδινε από ένα γράμμα σε κάθε παίκτη από τον τίτλο του τραγουδιού «Δεν είσαι εδώ» και θα επέλεγε έναν από τους υπόλοιπους 7 που δε θα είχε τη δυνατότητα να ακούει το τραγούδι όση ώρα φωτογραφίζεται.

Αφού μοίρασε λοιπόν τα γράμματα, έδωσε το ντεσαβαντάζ στον Ανδρέα ο οποίος ενοχλήθηκε με την όλη κατάσταση παρόλο που το αρνήθηκε μπροστά στους κριτές. Δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε.

GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαγάπη - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη δεν τα πήγε και τόσο καλά στο σετ της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να την παρηγορήσει τόσο ο Γιώργος Καράβας όσο και η ίδια η Τάμτα που στεναχωρήθηκε όπως την είδε.

Η Μαριαγάπη από το πρωί έδειξε ότι δεν είναι καλά, ενώ στο σημερινό αποκαλύφθηκε και επίσημα η σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

Όταν μπήκε στο σετ δεν μπόρεσε να χορέψει και να ακολουθήσει τις οδηγίες που της έδιναν οι κριτές με αποτέλεσμα να απογοητευτεί πολύ.

Η Τάμτα την παρηγόρησε και της είπε πως σίγουρα έχει βγάλει δύο πολύ καλές λήψεις.

GNTM 3: «Ξετρελάθηκε» η Τάμτα με τον Ηρακλή - Η αποκάλυψη για τη συνεργασία τους

Ο Ηρακλής «έσκισε» στην φωτογράφισή του στο GNTM 3, ενώ η Τάμτα «ξετρελάθηκε» με την απόδοσή του αλλά και με την εμφάνισή του. Μάλιστα αποκάλυψε στους υπόλοιπους κριτές πως έχουν συνεργαστεί μαζί και στο παρελθόν.

Οι δυο τους είχαν δουλέψει μαζί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Replay» με το οποίο εκπροσώπησε η Τάμτα την Κύπρο στην Eurovision.

Την ώρα της φωτογράφισής του μάλιστα, η Τάμτα δεν σταμάτησε να λέει πόσο ωραία έκανε τις κινήσεις. Δείτε εδώ ποιος φεύγει σήμερα από το σπίτι.

GNTM 3: Ο έξαλλος χορός του Άγγελου Μπράτη με την Ξένια - Ξεσηκώθηκε όλο το πλατό

Λίγο μετά την φωτογράφιση στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης μπήκε μαζί με τους διαγωνιζόμενους στο σετ και έκανε έναν έξαλλο χορό μαζί με την Ξένια, με τον οποίο κατάφερε να ξεσηκώσει όλο το πλατό.

Η φωτογράφιση για το τραγούδι της Τάμτα και του Mente Fuerte διασκέδασε αρκετά τους διαγωνιζόμενους και έτσι λίγο πριν την τελευταία λήψη μπήκαν όλοι μέσα και χόρεψαν στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Ο Άγγελος Μπράτης είχε εξηγήσει από πριν πόσο πολύ του αρέσει το κομμάτι και έτσι του έδωσε και κατάλαβε. Μπήκε μέσα και έκανε κανονικό χαμό μαζί με την Ξένια η οποία είχε καλή διάθεση γιατί είχε πάει πολύ καλά στο σετ της. Δείτε εδώ ποιος φεύγει σήμερα.

GNTM 3 - Αιμιλιάνο: Η εξομολόγηση για τη Μαριαγάπη - «Αν φύγεις δε θα έχω τι να κάνω...»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Αιμιλιάνο έκανε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση για την Μαριαγάπη αφού αποκαλύφθηκε η σχέση τους, και της ξεκαθάρισε πως αν σήμερα φύγει από το παιχνίδι δε θα έχει τι να κάνει αφού το έχει συνδέσει μαζί της.

Η Μαριαγάπη δεν τα πήγε καθόλου καλά στο σετ της με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα - δείτε εδώ - και έτσι η διάθεσή της δεν ήταν καθόλου καλή.

Ο Αιμιλιάνο θέλησε να της φτιάξει τη διάθεση ενώ αργότερα μίλησαν και οι δυο στην κάμερα και εξομολογήθηκαν πως το GNTM το έχει συνδέσει ο ένας με τον άλλον.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε να κάνει την καλύτερη προσπάθεια και να τραβήξει την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία, στην οποία οι κριτές έδωσαν τη δουλειά καθώς ξεχώρισε με την κίνησή του.

Μπροστά στους κριτές βρέθηκαν ο Ηρακλής και ο Έντουαρντ. Οι δυο τους είχαν πολύ καλές λήψεις ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ηρακλής - ο οποίος ενθουσίασε και την Τάμτα στο σετ του.

Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυναμικά από την ημέρα της επιστροφής του και έτσι στην επόμενη φωτογράφιση θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει τα ντεσαβαντάζ.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιων των κριτών βρέθηκαν η Μαριαγάπη, η Λία και η Ξένια, ωστόσο αυτή που τελικά είδε την πόρτα της εξόδου ήταν η Λία η οποία έμοιαζε έτοιμη να πέσει στη φωτογραφία της.

Η ίδια δεν συμφώνησε με την αποχώρησή της και στεναχωρήθηκε πολύ μόλις άκουσε το όνομά της ωστόσο δέχθηκε υπέροχα σχόλια στο τέλος από τους κριτές για τις δυνατότητές της. Δείτε εδώ ποιος ήταν ο παίκτης με την καλύτερη λήψη.

TAGS