Αρπάχτηκε στον αέρα του Πρωινού η Σκορδά και φώναζε: "Κύριε Κούγια με απειλείτε ότι..."

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αρπάχτηκε στον αέρα του Πρωινού η Σκορδά και φώναζε:

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως πήρε αναβολή η δίκη του Σφακιανάκη. Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά από τα δικαστήρια Ευελπίδων στο Πρωινό και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη στιγμή της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε πως ένας αστυνομικός φέρθηκε με βίαιο τρόπο στον Νότη Σφακιανάκη. Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με την συμπεριφορά του.

«Υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα για έναν από αυτών που τον συνέλαβαν. Γιατί φαίνεται σα να γνώριζε κάτι και στοχευμένα προσπάθησε να εξευτελίσει τον κ. Σφακιανάκη. Τον κατέβασε σχεδόν δια της βίας από αμάξι του και ακολούθως έκανε στοχευμένο έλεγχο. Επίσης αυτό που με έχει σοκάρει είναι η διαπόμπευση του Νότη Σφακιανάκη, με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του από τη νύχτα, πριν καν στεγνώσει το μελάνι της απολογίας του. Και αυτό που συνέβη την επομένη. Όταν με προκλητικό τρόπο, λες και πρόκειται για εγκληματία, τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο μπροστά στις τηλεοράσεις για να τον ξεφτιλίσουν…

Ο κ. Σφακιανάκης ήταν απόλυτα ευγενής, απόλυτα συνεργάσιμος. Όμως ένας αστυνομικός χωρίς κανένα λόγο, τον κατέβασε με το ζόρι από το αυτοκίνητο. Είχαν δει και τα έγγραφα που επιβεβαίωναν πως μπορούσε να κυκλοφορεί. Ένας συγκεκριμένος από αυτούς με εντελώς ανάγωγο τρόπο του είπε κατέβα κάτω και αμέσως πήγε σε αυτή τη συγκεκριμένη τσάντα, λες και γνώριζε τι θα βρει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος δε δέχτηκε ερωτήσεις και έφυγε μετά τα όσα είπε, κάτι που έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια είπε σε έντονο ύφος «Κύριε Κούγια μην τυχόν και φύγετε. Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Μα είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε;».

Η παρουσιάστρια πήγε σε διαφημίσεις και όταν η εκπομπή επέστρεψε, ανέφερε πως τηλεφώνησε στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος δεν το σήκωσε.

Έπεσε μπροστά στις κάμερες του Πρωινού η Φαίη Σκορδά - Έντρομοι οι συνεργάτες της

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο πλατό του Πρωινού, στον σταθμό ΑΝΤ1, όταν η Φαίη Σκορδά έπεσε στο πάτωμα! Οι συνεργάτες της στην αρχή κατατρόμαξαν αλλά όταν την άκουσαν να γελάει κατάλαβαν πως δεν έχει χτυπήσει πουθενά.

Για την ακρίβεια, η Φαίη έχασε την ισορροπία της όταν το τακούνι της γόβας της έσπασε. Παρά το γεγονός πως έπεσε μπροστά στις κάμερες το αντιμετώπισε με πλάκα, γέλασε, σηκώθηκε και συνέχισε την ροή της εκπομπής της. Δείτε παρακάτω το βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα.