Αποκάλυψη "βόμβα" από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 για την Μπεκατώρου!

Ποιες οι εξελίξεις;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον ANT1 και την Μαρία Μπεκατώρου αφού ανακοινώθηκε πως στο δεύτερο μισό της χρονιάς θα επιστρέψει το αγαπημένο show Your Face Sounds Familiar all Star.

Oι αποκαλύψεις έγιναν από το Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα ο οποίος αποκάλυψε και τα πιο hot ονόματα των παικτών. Πρόκειται για τον Θανάση Αλευρά, τον Ίαν Στρατή, τον Κώστα Δόξα, αλλά και τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Όσο για την κριτική επιτροπή; Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας, συζητούν ονόματα έκπληξη που θα προκαλέσουν αίσθηση. Μη χάσετε και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τις εξελίξεις που υπάρχουν στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου. Δείτε εδώ τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια.

Ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ανακοινώθηκαν μερικές νέες εξελίξεις οι οποίες αφορούν τη Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF, που όπως όλα δείχνουν θα κάνει την ανατροπή και θα επιστρέψει σε λίγο καιρό, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η περσινή σεζόν «κόπηκε» απότομα καθώς έπεσε πάνω στο πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν αλλά και λόγω της ραγδαίες εξάπλωσης του ιού σε όλη τη χώρα, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί το show, στο οποίο η παρουσία του κοινού είναι πολύ σημαντική.

Η πρωινή εκπομπή του Opentv ωστόσο ανέφερε πως είναι πιθανό να δούμε το show του ΑΝΤ1 να βγαίνει ξανά στον αέρα από τον Μάρτιο. Αυτή τη φορά θα είναι YFSF All Star, δηλαδή ένα show με τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από όλους τους κύκλους.