Μαίρη Συνατσάκη: Νέα αλλαγή στη ζωή της μετά την είδηση του χωρισμού - Το ανακοίνωσε η ίδια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Νέα αλλαγή στη ζωή της μετά την είδηση του χωρισμού - Το ανακοίνωσε η ίδια

Ύστερα από πέντε μήνες χωριστών δρόμων έγινε γνωστό στα μέσα πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης δεν είναι πια μαζί. Η παρουσιάστρια μετά την είδηση έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και ανακοίνωσε πως θα κάνει μια ακόμα αλλαγή στη ζωή της.

Αν και χωρισμένοι εδώ και πέντε μήνες, έμεινε πολύ καλά κρυμμένο το γεγονός από τα μέσα δικτύωσης, το ζευγάρι πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους και έτσι και τώρα δεν θέλησε να κοινοποιήσει τον χωρισμό του.

Η Μαίρη μετά την είδηση του χωρισμού ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό που μας δείχνει το πρωτότυπο και λιτό χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Μάλιστα ανακοίνωσε πως πρόκειται να μετακομίσει μέσα στις γιορτές.

«Ε καλό μήνα ρε παιδιά... αυτό είναι το «δεντράκι» μου και το περισσότερο που θα στολίσω φέτος γιατί θα παίξει μετακόμιση μέσα στις γιορτές και θα ήταν έξτρα λυπητερό να ξεστολίζω. Μέχρι τότε, καλώς ήρθατε λίγα παραπάνω φωτάκια στο σαλόνι μου ✨», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη. Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη είχε δεχθεί επίθεση στο σπίτι της!

μαιρη συνατσακη μετακομιση χωρισμος

Συνατσάκη - Σταματάκης: Έτσι κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό τον χωρισμό τους

Σούσουρο έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα με τον χωρισμό της Μαίρης Συνατσάκη με τον Αιμιλιάνο Σταματάκη μιας και το ζευγάρι έχει επιλέξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και 5 μήνες, με όλους εμάς να αναρωτιόμαστε πως αυτή η είδηση δεν έγινε γνωστή νωρίτερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Φωλιά των Κου Κου ο λόγος που κατάφερε το πρώην ζευγάρι να κρατήσει κρυφό τον χωρισμό από τα social media είναι.. η όλη επικρατούσα κατάσταση.

Με άλλα λόγια, εξαιτίας της καραντίνας και οι δυο περιόρισαν κατά πολύ τις εμφανίσεις και τις εξόδους τους με αποτέλεσμα να μην πέσουν πάνω σε δημοσιογράφους και paparazzi. Έτσι, απέφυγαν κιόλας να έρθουν σε αμηχανία και οι δύο με τις ερωτήσεις που πιθανόν να χρειαζόταν να απαντήσουν.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκαλύψαν στην Φωλιά των Κου Κου στο ακόλουθο βίντεο