Τρύφωνας Σαμαράς: Λύγισε στον αέρα του Πάμε Δανάη - "Μπαμπά; Δεν το πιστεύω!"

Δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: Λύγισε στον αέρα του Πάμε Δανάη -

Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος σε μια σπάνια εξομολόγηση που έκανε για την μητέρα του "λύγισε" μάλιστα η κατάσταση κορυφώθηκε όταν στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε ο πατέρας του.

Μια μόνο ερώτηση ήταν ικανή να κάνει τον Τρύφωνα να "σπάσει" και αυτή ήταν "Τι μπορεί να σε συγκινήσει;" με τον Τρύφωνα να απαντά “Μόνο να σκεφτώ τη μάνα μου κλαίω”.

"Αχ, σταμάτα τώρα. Τώρα μου βγαίνει… Ήμασταν πολύ κοντά. Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια σχεδόν που έχει “φύγει” και ακόμα με στενοχωρεί…» συνέχισε να λέει ο Τρύφωνας μέχρι τη στιγμή που στον αέρα της εκπομπής ακούστηκε μια γνώριμη φωνή.

“Δε το πιστεύω… Μπαμπά, τι κάνεις;” αντέδρασε ο Τρύφωνας Σαμαράς ενώ ο μπαμπάς του σχολίασε,

“Moυ αρέσει ο Τρύφωνας που τον βλέπω, τον παρακολουθώ και τα μεσημέρια και το Σάββατο τι βράδυ… Ο Τρύφωνας μου μοιάζει λίγο στο χαρακτήρα”. Χαμός έχει επικρατήσει και με Σαμαρά - Σαρρή.

Τρύφωνας Σαμαράς: Ξέσπασε για τις κατηγορίες ότι έχει "πλάτες" τον Νίκο Κοκλώνη - "Φέρνω νούμερα, δεν έχω ανάγκη..."

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται αρκετά πως ο Τρύφωνας Σαμαράς βρίσκεται στην τηλεόραση και τον βλέπουμε σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές επειδή είναι πολύ καλός φίλος του Νίκου Κοκλώνη. Ο ίδιος απάντησε μέσα από το Happy Day αυτές τις κατηγορίες υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

«Νομίζω ότι είναι πολύ άκομψο να λέγεται ότι εγώ υπάρχω στην ελληνική τηλεόραση επειδή είμαι φίλος του Κοκλώνη. Ίσα ίσα ο Νίκος δεν με ακούει ποτέ, το λέω και γενικά σε φίλους μου. Δεν έχω ανάγκη κανέναν Κοκλώνη γιατί έχω αποδείξει ποιος είμαι.

Εγώ γενικά δεν ανακατεύομαι. Εγώ αυτό που είπα ήταν, όταν μου απευθύνθηκε η κυρία Καμπουρέλη, της εξήγησα ότι “Τέτα μου, εδώ πέρα είμαι εγώ υπεύθυνος, δεν μπορείς να μου πεις… εγώ τη δουλειά μου κι εσύ τη δική σου”, έπρεπε να την κατευθύνω εγώ. Εγώ με την Τέτα δεν έχω κάτι. Δεν θα έλεγα για τον εαυτό μου ότι είμαι σταρ. Ο καθένας τι αποκαλεί τον εαυτό του, δεν ξέρω.

Εγώ έχω αποδείξει ποιος είμαι, δεν χρειάζομαι κανέναν Κοκλώνη να με υποστηρίξει. Είμαι εδώ πέρα γιατί με θέλουν και φέρνω νούμερα στο κανάλι. Δεν είναι επειδή είναι φίλος μου ο Κοκλώνης», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς