Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηθοποιός του Έλα στη Θέση μου αποκαλύπτει: «Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες...»

Ο λόγος για τον...

Ηθοποιός του Έλα στη Θέση μου αποκαλύπτει: «Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες...»
News 02.12.2020 17:44
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένας αγαπημένος ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, αποκάλυψε στο Happy Day πως στον λογαριασμό του στο Instagram έχει δεχθεί πολλές φορές γυμνές φωτογραφίες ωστόσο δεν έχει απαντήσει.

Ο λόγος για τον Παύλο Ευαγγελόπουλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά, στην καριέρα του αλλά και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα social media.

«Είμαι πέμπτη χρονιά στο “Έλα στη θέση μου”, είμαστε ωραία ατμόσφαιρα. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να παίζαμε και τα backstage. Ο χώρος μας είναι ανασφαλής. Ακόμα και επιτυχία να έχεις κάνει υπάρχει άγχος και ανασφάλεια. Είναι λάθος το live streaming στα θέατρα. Το θέατρο είναι ζωντανό.

Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις πάντα βρίσκω κάτι που δεν μου αρέσει. Μου αρέσουν οι γυναίκες, ότι πραγματικά ήθελα το είχα. Οι νεότεροι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από εμάς, έχουν καλύτερη παιδεία. Είχα δεχτεί πρόταση για ένα χορευτικό σόου. Κάναμε μια κουβέντα, αλλά δεν ήμουν και πάρα πολύ ζεστός.

Είμαι συμφιλιωμένος στο ότι μεγαλώνω, είναι αναπόφευκτο. Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, ειδικά στις γυναίκες φαίνονται όλες ίδιες. Στα social media απαντάω μόνο σε κριτικές για τη δουλειά, όχι σε φλερτ. Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες, όλοι δέχονται, όχι μόνο εγώ», είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Έλα στη Θέση μου Λεωνίδας

Μιας και λέμε για το Έλα στη θέση μου, δείτε εδώ ένα απίστευτο βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 58 β κύκλος

Ο Μάρκος θα φτάσει στο παρά 1’ να δημοσιεύσει το βίντεο του Αχιλλέα και της Ρενάτας για να καταστρέψει τον Αχιλλέα αλλά το τελευταίο λεπτό θα μετανιώσει. Μόνο που είναι αργά πλέον και δεν ορίζει αυτός πια τα πράγματα. Η Μιράντα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την απουσία της Φλωρέτας για να πλησιάσει τον Λεωνίδα, ενώ η Θάλεια θα νιώθει όλο και μεγαλύτερες ενοχές για το κακό που έκανε στον Βλάση. Η Φαίη θα μεταμφιεστεί σε… Θάλεια, την ώρα που η Κέντρα θα είναι η πρώτη που θα δει το βίντεο του Αχιλλέα και της Ρενάτας. Πώς θα αντιδράσει;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στο Έλα στη θέση μου - Η Ρενάτα σε κατάσταση πανικού!

Έλα στη θέση μου: Απίστευτη κίνηση από τον Αχιλλέα - Τι κάνει με το βίντεο της Ρενάτα

Share