«Τα Σόδομα και τα Γόμορρα» στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου - Η ανάρτηση της Οικονομάκου

Θα «λιώσετε» από τα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα Σόδομα και τα Γόμορρα» στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου - Η ανάρτηση της Οικονομάκου

Μια άκρως χιουμοριστική ανάρτηση έκανε στο προφίλ της η Αθηνά Οικονομάκου, από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, «Έλα στη θέση μου». «Εδώ μέσα γίνεται τα σόδομα και τα γόμορρα», έγραψε στο instastory της.

Η κωμική καθημερινή τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2016–2021, βασισμένη στην κολομβιανή τηλενουβέλα «''Nuevo Rico Nuevo Pobre''» προβάλλεται για τέταρτη χρονιά στο κανάλι με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές να έχουν αναπτύξει σχέσεις φιλίας.

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, διάφορες στιγμές από πίσω αλλά μπροστά από τις κάμερες την ώρα των γυρισμάτων. Δείτε ωστόσο τις εξελίξεις «βόμβα» που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια από εβδομάδα.

Χθες, δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο θα "λιώσετε" στα γέλια! Ο Αποστόλης Τότσικας, έκανε φάρσα στον Μαρίνο Κόνσολο με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο πλατό.

Έλα στη θέση μου Αθηνά Οικονομάκου

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, εξέδωσαν ανακοίνωση για το Έλα στη θέση μου, η οποία αποκαλύπτει μια απόφαση που ταράζει τα νέρα.

Χαμός στον ALPHAtv με το Έλα στη θέση μου - Το ανακοίνωσε η Οικονομάκου

Χαμός επικρατεί στον ALPHAtv με το που έπιασαν στα χέρια του τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 24/11. Η σειρά Έλα στη θέση μου, κατάφερε να βγει τρίτη σε δυναμικό κοινό στον πίνακα της τηλεθέασης και το ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μπορεί απέναντι της να είχε μεγάλα ανταγωνιστικά προγράμματα, ωστόσο σε νούμερα σημείωσε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό και συγκεκριμένα, 16%.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε τα νούμερα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες και μετά την ανακοίνωση για τα δικά της ευχάριστα νέα.

ALPHAtv Έλα στη θέση μου  Οικονομάκου

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μίλησε για την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά Έλα στη θέση μου. Ποιος ήταν ο λόγος που ήθελε να φύγει;