Έλα στη θέση μου: Το θρίλερ για την Φαίη ξεκινά!

Τι θα συμβεί στο σημερινό 27/11 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Το θρίλερ για την Φαίη ξεκινά!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν σήμερα 27/11 στην αγαπημένη σειρά Έλα στη θέση μου! Το θρίλερ για την Φαίη θα ξεκινήσει τώρα που ο Βλάσης θα ψάχνει να βρει τα χρήματα του κι εκείνη θα βρεθεί σε πολύ δύσκολο σημείο!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 55

Η ένταση μεταξύ της Φλωρέτας και της Μιράντας αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η Ρενάτα έξαλλη με τις κινήσεις που οδήγησαν στην πτώχευση της Σόφο ζητάει από τον Αχιλλέα να παραιτηθεί, την ώρα που η Κέντρα εμφανίζεται απροειδοποίητα στην εταιρία και τους βρίσκει μαζί. Η Σύλβια συνειδητοποιεί πως η Βάνα μάλλον νιώθει περισσότερα από όσα τολμάει να πει για τον Ατσαλάκη. Πώς θα αντιδράσει ο Λεωνίδας όταν βρει τη Φλωρέτα έτοιμη να φύγει από το σπίτι τους; Τι θα κάνει η Φαίη όταν ο Βλάσης απαιτήσει να του επιστρέψει τα χρήματά του;

Διαβάστε εδώ, επίσης, και την έκτακτη ανακοίνωση που έβγαλε το κανάλι εχθές για την σειρά! Επιστρέφουν δυο ονόματα που πραγματικά θα φέρουν τα πάνω κάτω στην πλοκή της υπόθεσης για ακόμα μια φορά!

Χαμός στον ALPHAtv με το Έλα στη θέση μου - Το ανακοίνωσε η "Φαίη"

Χαμός επικρατεί στον ALPHAtv με το που έπιασαν στα χέρια του τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 24/11. Η σειρά Έλα στη θέση μου, κατάφερε να βγει τρίτη σε δυναμικό κοινό στον πίνακα της τηλεθέασης και το ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μπορεί απέναντι της να είχε μεγάλα ανταγωνιστικά προγράμματα, ωστόσο σε νούμερα σημείωσε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό και συγκεκριμένα, 16%.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε τα νούμερα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες και μετά την ανακοίνωση για τα δικά της ευχάριστα νέα.

ALPHAtv Έλα στη θέση μου  Οικονομάκου