Η Ζόζεφιν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι - «Άναυδος» ο Μουτσινάς

Αδιανόητο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ζόζεφιν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι - «Άναυδος» ο Μουτσινάς

Η Ζόζεφιν αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και να πειράξει τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά. Όταν ο παρουσιαστής κατάλαβε ποια τον είχε πάρει τηλέφωνο έμεινε «άναυδος».

Η τραγουδίστρια κάλεσε ως μία «κολλητούλα» που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αγόρι της. Όπως είπε οι δυο τους είχαν πάει ταξίδι στην Αμερική πριν από την καραντίνα και εκεί ο καλός της την άφησε για να πάει με άλλη.

Λίγο αργότερα ωστόσο βρέθηκαν μαζί σε ένα πάρτι και εκείνος της είπε πως δεν έκανε τίποτα με την άλλη και πως θέλει να είναι πάλι μαζί της. Ο Νίκος Μουτσινάς πήγε να την συμβουλέψει ωστόσο σύντομα αποκαλύφθηκε πως η «κολλητούλα» ήταν η Ζόζεφιν.

«Ναι καλησπέρα με ακούτε; Ποια είστε; Νίκο εσύ είσαι; Δεν το πιστεύω ότι είμαι στον αέρα…», είπε τραγουδίστρια και ο Νίκος Μουτσινάς τη «στόλισε» για τη φάρσα που του έκανε, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε» και όταν είδε έναν πρώην παίκτη του Big Brother να μπαίνει στο σπίτι.

Έμεινε στήλη άλατος ο Νίκος Μουτσινάς - Το τηλεφώνημα στο πλατό του ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Πέμπτης ένα τηλεφώνημα στον Νίκο Μουτσινά όσο ήταν στο Καλό Μεσημεράκι τον έκανε να μείνει.. στήλη άλατος και να μην πιστεύει στα αυτιά του!

Οι φάρσες είναι πλέον κάτι συνηθισμένο στην εκπομπή και ο παρουσιαστής έχει πάντα τις καλύτερες αντιδράσεις που θα μπορούσαμε να δούμε.

Έτσι, ένα τηλεφώνα από την "κολλητούλα" τον άφησε άναυδο όταν κατάλαβε ποια βρίσκεται από πίσω!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Κατερίνα Στικούδη, η οποία παρίστανε μια κομμώτρια που είχε πρόβλημα με τον άντρα της. Μόλις ο Νίκος κατάλαβε ότι ήταν αυτή, ξέσπασαν και οι δύο σε τρελά γέλια. Μάλιστα, η Κατερίνα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στη καραντίνα!

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη φάρσα: