Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γύρισε στην εκπομπή του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τα πρώτα λόγια του

Γύρισε στην εκπομπή του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή
News 02.12.2020 23:36
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης γύρισε στην εκπομπή του και έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους προκειμένου να τους ενημερώσει για όλα όσα θα δούμε. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη μεριά της, του έκανε το δικό της ξεχωριστό σχόλιο.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ήταν ένας από τους άτυχους που νόσησαν με κορωνοϊό. Αφού πέρασε την καραντίνα του, και είναι πλέον αρνητικός, είναι έτοιμος να ξεκινήσει και πάλι την εκπομπή του, «Οδηγός καλής ζωής».

«Επιστροφή στην καθημερινότητα και στο στούντιο για εγγραφές εκπομπών. Μετά την περιπέτεια του Μιχάλη Κεφαλογιάννη με τον κορωνοϊό, συνεχίζουμε αυτό το Σάββατοκύριακο με δυο πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές», έγραψε για την επιστροφή του ως λεζάντα ο ίδιος. Δείτε τι είχε πει ο ίδιος για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον κορωνοϊό.

Από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ευχήθηκε να είναι «σιδερένιος».

Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορωνοϊός

Ράγισε καρδιές ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Φρόντισε να έχω στο σπίτι μου συσκευή οξυγόνου»

Με το δημόσιο ευχαριστώ του, σε όσους τον βοήθησαν να ξεπεράσει τον κορωνοϊό, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ράγισε καρδιές. Έδωσε στη δημοσιότητα διάφορες άγνωστες λεπτομέρειες για την περιπέτεια του.

Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής διαγνώστηκε με Covid πριν από περίπου 25 ημέρες και χρειάστηκε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, ενώ όπως αποκάλυψε είχε συσκευή οξυγόνου στο σπίτι του. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του και αναφέρθηκε σε όσους τον βοήθησαν. Από γιατρούς νοσηλευτές μέχρι και γείτονες.

Το κείμενο του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον κορωνοϊό που ράγισε καρδιές

Ως ασθενής που έγινε καλά από κορονοϊό θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω:

Τη γιατρό μου, πνευμονολόγο Μίνα Γγάγκα, η οποία με στρατηγική, υπομονή και τόλμη με οδήγησε αργά αλλά σταθερά στο τέλος αυτής της περιπέτειας και στην σταδιακή βελτίωση της αναπνευστικής μου ικανότητας.

Τον παθολόγο Γιώργο -Μιχάλη Γουργούλη για την καθημερινή ιατρική και ανθρώπινη υποστήριξη και την παθολόγο Αθανασία Δεληβελιώτου για την επιμονή της να ληφθούν άμεσα οι αναγκαίες αποφάσεις.
Τη μικροβιολόγο Ευσταθία Χρήστου που ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη, στο σπίτι μου για τις απαραίτητες αιμοληψίες.

Την ψυχολόγο Άσπα Πασπάλη που με βοήθησε να νικήσω τους πιο σκοτεινούς φόβους που γεννά αυτή η νόσος και η πιθανή εξέλιξη της.

Τα δύο πληρώματα του ΕΚΑΒ ( μόνο το επώνυμο του Ανδρεαδάκη θυμάμαι γιατί μου είπε ότι καταγόμαστε από το ίδιο χωριό της Κρήτης) για το κουράγιο που μου έδωσαν και τον επαγγελματισμό τους, ώστε να μηδενιστούν οι πιθανότητες διασποράς του ιού κατά τη μεταφορά και την επιστροφή μου από το νοσοκομείο.

Τον πνευμονολόγο Αθανάσιο Κορομηλιά και όλους τους νέους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες στην εφημερία της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής του «Σωτηρία» -υπό την εποπτεία της πνευμονολόγου Αντωνίας Κουτσούκου- για την αυταπάρνηση και την εξαιρετική δουλειά, σε όλους τους ασθενείς Covid που χρειαστήκαμε τη βοήθεια τους εκείνο το βράδυ.

Τον Παναγιώτη Ραφτόπουλο και τη Άννα που μου έφερναν έξω από στην πόρτα, τα απαραίτητα φάρμακα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου. Τους γείτονες μου, Άγη, Αίγλη και Μανάνα που με προμηθεύαν για μέρες με τα απαραίτητα τρόφιμα.

Το Μάριο που φρόντισε ώστε να έχω στο σπίτι μου τη συσκευή οξυγόνου, μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο.

Την πνευμονολόγο Καλλιόπη Παπαδήμα, τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και την εντατικολόγο Αναστασία Κοτανίδου, για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν κυρίως για να με εμψυχώσουν αλλά και για να μου δώσουν τις επιστημονικές συμβουλές τους.

Υ.Γ Ότι άλλο σημαντικό για αυτή την περιπέτεια, θα το πω όταν έρθει η ώρα, μέσα από την εκπομπή μου.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορωνοϊός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κρούσμα κορωνοϊού στον ALPHA - Η αποκάλυψη στο Happy Day

H συγκλονιστική ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον κορωνοϊό - "Δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος"

Share