Η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν ζει μαζί με τον γιο της - «Ο Μάριος μου είπε πως..»

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν ζει μαζί με τον γιο της - «Ο Μάριος μου είπε πως..»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2night Show» και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο που ο γιος της δεν ζει μαζί της αλλά με τον Μάριο Αθανασίου.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» κατέληξε λέγοντας η Μαρία Σολωμού η οποία ανακοίνωσε και κάποια άσχημα νέα για τις Roomies!

Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου είναι μεγάλος, πήγε να μείνει με τον μπαμπά του»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός έχει μεγαλώσει, και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει με τον μπαμπά του.

Η αγαπημένη ηθοποιός ετοιμάζεται για το νέο της ξεκίνημα και την εκπομπή της - δείτε εδώ πώς θα ονομαστεί.

Η γνωστή ηθοποιός πρόκειται να παρουσιάσει εκπομπή στο Mega μαζί με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ίδια στις δηλώσεις της ανέφερε: «Δεν θα σου πω για σίριαλ αυτήν τη στιγμή, λογικά ναι. Θα κάνω απογευματινή εκπομπή στο Mega».

Για τον γιο της Αλέξανδρο, που είναι πια 15 χρόνων και ζει μαζί με τον πατέρα του Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Ο γιος μου δεν θέλει να “πειραματιστεί” με το θέατρο. Δεν του αρέσει καθόλου. Ό,τι έχει να κάνει με τεχνολογία και Youtube του αρέσουν. Σε αυτήν την ηλικία θέλουν να γίνουν όλοι Youtubers. Ο γιος μου είναι 15 χρόνων τώρα. Μένει με τον μπαμπά του. Είναι μεγάλος και πήγε να μείνει με τον μπαμπά του».

Μαρία Σολωμού γιος