Άσχημα νέα για τις Roomies στο Mega - Τι συμβαίνει με Σολωμού, Παπαδημητρίου και Ζαρίφη

Κόκκινος συναγερμός στον σταθμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τις Roomies στο Mega - Τι συμβαίνει με Σολωμού, Παπαδημητρίου και Ζαρίφη

Τα νούμερα της πρεμιέρας έδειξαν εξαρχής πως δυστυχώς οι Roomies δεν είχαν την απήχηση που πίστευε ο σταθμός του Mega, και η πορεία τους μέχρι σήμερα επιβεβαιώνει πως απέναντι από τον ανταγωνισμό υστερούν!

Παρ'όλα αυτά είναι άξιο να σημειωθεί πως όποιος παρακολουθήσει τις Παπαδημητρίου, Σολωμού και Ζαρίφη θα τις αγαπήσει από το πρώτο λεπτό! Η αγάπη όμως του 3,3% που έκαναν την Κυριακή 29/11 στο δυναμικό κοινό φαίνεται πως δεν είναι αρκετή για το κανάλι που στην μεσημεριανή του ζώνη θέλει να προσθέσει κάτι πιο δυνατό!

Μια πρώτη σκέψη σίγουρα είναι να αλλάξουν ώρα, ακόμα και μέρα γιατί το να τις κόψουν δεν υπάρχει καν στον χάρτη!

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Η Φαμίλια (Ε) 9,2
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 16,2
  • Mega: Roomies 3,3
  • Star: Το απαγορευμένο βασίλειο 10,8
  • ΣΚΑΙ: 11,1
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks Gala 6,6

Εκτός Roomies η Κατερίνα Ζαρίφη - Η επίσημη ανακοίνωση

Οι Roomies θα επιστρέψουν στις οθόνες μας σήμερα Σάββατο 7/11 στις 16:00 για να μας καλωσορίσουν στο σπίτι τους αλλά από την παρέα τους θα λείπει η Κατερίνα Ζαρίφη, η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την εκπομπή.

Η Κατερίνα, πριν μέρες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και αυτό την κρατάει μακριά από όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό της σπίτι. Ωστόσο, στην παρέα των Roomies θα έρθει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Ντορέττα και η Μαρία, ανακαλύπτουν εναλλακτικές θεραπείες για δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Μας συστήνουν τον αθλητή Win Hoff- Iceman που είναι γνωστός για την ικανότητά του να αντέχει σε θερμοκρασίες ψύξης και δοκιμάζουν την αντοχή τους κάτω από το κρύο νερό. Ακόμη, κάνουν face yoga, παρακολουθούν tips ανδρικής μόδας και ενημερώνονται από την Παθολόγο - Λοιμωξιολόγο, του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» Μυρτώ Αστρίτη για όλα τα νέα γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού. Δείτε εξελίξεις της υγείας της Κατερίνας.

roomies αλεξάνδρου

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου οι «Roomies», είναι έτοιμες για κουβέντα, μαστορέματα και πολλά ακόμα. Ο Μπουράκ Χακί συναντά τα κορίτσια μέσω Zoom από τη φάρμα του και αποκαλύπτει τι τρέχει με την προσωπική του ζωή. Σαν καλές «μαστόρισσες» ετοιμάζουν μια έκπληξη για την Κατερίνα που τους λείπει πολύ και της στέλνουν τη θετική τους ενέργεια μέσα από μια ξεχωριστή… χορογραφία. Ακόμη, τα κορίτσια στηρίζουν το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» φορώντας υπέροχα νυφικά και μας παρουσιάζουν στιγμές από τη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για τους σκοπούς της εκστρατείας.

Και…η Κυριακή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Οι «Roomies» θυμούνται τη συνάντησή τους με τον Γιώργο Τσαλίκη λίγες ημέρες πριν τα κορίτσια αποχωριστούν μεταξύ τους. Ο τραγουδιστής ερμηνεύει επιτυχίες του και βρίσκει τον τρόπο να διασκεδάσει τα κορίτσια στο αγαπημένο τους στέκι, την ταράτσα του σπιτιού.