Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ασύλληπτη εξομολόγηση - "Έχω ξεχάσει πως ήμουν πριν τις πλαστικές"

Το μετανιώνει;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ασύλληπτη εξομολόγηση -

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όλες τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει δηλώνοντας στο τέλος που πλέον δεν θυμάται πως ήταν πριν από αυτές.

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής, ούτε γενικά μου αρέσουν τα υπερβολικά αποτελέσματα, που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο πια. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά.

Χειρουργείο μια φορά έχω κάνει, ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα, απλά ξεκινήσαμε να φτιάξω το διάφραγμα και απλά είπαμε να διορθώσουμε και 1-2 ατέλειες.

Το στήθος μου ήθελα από μικρή να το φτιάξω. Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν τις αισθητικές επεμβάσεις. Βάζω υαλουρονικό στα χείλη. Μπότοξ έχω κάνει μια φορά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ωστόσο στόλισε και πέταξε το «καρφί» της στον Αριστομένη - «Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα είναι...»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Άδειασε" το Bachelorette με αφορμή το Bachelor - «Ούτε με κυάλια δεν...»

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι η πρώτη Bachelorette, ωστόσο η ίδια "άδειασε" το ριάλιτι με αφορμή τα όσα έχει δει το The Bachelor.

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, διέψευσε την είδηση αυτή λέγοντας πως δεν θα έβλεπε τον εαυτό της σε κάτι τέτοιο ούτε με κυάλια.

Η αποκάλυψη της Παναγιώταρου για το Bachelorette

«Νομίζω ότι έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου και τις ισορροπίες μου μετά τον χωρισμό. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Έχω ακούσει τα πάντα για εμάς. Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου που δεν θα τα έκανα ποτέ στη ζωή μου. Μέχρι ότι ο γάμος μου ήταν συμβόλαιο. Το ότι χώρισα είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή μου. Δε μπορώ να μη το μοιραστώ με τον κόσμο.

Δεν μου αρέσει να πουλάω τη ζωή μου. Τις πρώτες μέρες είχε γίνει χαμός με τα τηλέφωνα. Αλλά το φανταζόμασταν. Είχαμε χωρίσει ήδη έναν μήνα πριν το ανακοινώσουμε. Είμαι 27 χρονών. Εννοείται ότι θέλω να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω παιδιά. Θέλω την επόμενη 5ετία να κάνω παιδιά» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία όταν ρωτήθηκε για το Bachelorette απάντησε: «Μια ακραία πρόταση που ακούγεται και δεν ισχύει είναι ότι θα είμαι η Bachelorette. Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο ούτε με κυάλια», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.