Η Ντρίο επιτίθεται στην Τούνη: "Η Ιωάννα είναι ένας λόγος που..."

Πέταξε τα καρφιά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ντρίο επιτίθεται στην Τούνη:

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και δεν δίστασε να επιτεθεί στην Ιωάννα Τούνη.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ρωτήθηκε για το Survivor καθώς και για το αν τελικά έχει δεχθεί πρόταση να συμμετέχει και είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν σκοπεύω να μπω σε αυτό το ριάλιτι, γιατί δεν θα είχα τις αντοχές».

Όταν ο δημοσιογράφος την ενημέρωσε πως πρόταση για να συμμετέχει στο επόμενο Survivor έχει δεχθεί και η Ιωάννα Τούνη η Μέγκι δεν δίστασε να πει:

«Άλλος ένας λόγος παραπάνω για να μην πάω»!

Η Μέγκι Ντρίο καταγγέλλει την Τούνη - «Καλό είναι να μου απαντάς και όχι να στέλνεις απειλητικά μηνύματα!»

Νέα κόντρα έχει εμφανιστεί μεταξύ των δύο πρώην παικτριών GNTM και My Style Rocks. Η Μέγκι Ντρίο είχε πάρει θέση στην "διαμάχη" της Ιωάννας Τούνη και της Σάσα Σταμάτη, δημιουργώντας όμως ένα.. νέο πεδίο μάχης μεταξύ των δύο κοριτσιών καθώς η Μέγκι την καταγγέλλει για απειλητικά μηνύματα!

Για όσους δεν το γνωρίζετε, δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε αναφέρει η Μέγκι για την κόντρα της Ιωάννας με την Σάσα!

Η Μέγκι, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο αποκαλύπτοντας ότι η Ιωάννα την έχει απειλήσει αρκετές φορές. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το στόρι ανεβαίνει και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το πρόσωπο αυτό. Είναι η απάντησή μου στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη.

Λοιπόν γλυκιά μου Ιωάννα, δε με ξέρεις, απειλές όμως και απειλητικά μηνύματα με το gang σου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. Θα σου έδινα μια συμβουλή, έτσι όπως κάνεις σοβαρές δηλώσεις καλό θα είναι να μου απαντάς η ίδια και όχι να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από αυτό όμως κάτι άλλο που επίσης ήθελα να σου πω είναι ότι αφού δε με ξέρεις γκούγκλαρε με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους».

η μέγκι ντρίο καταγγέλλει την τούνη για απειλητικά μηνύματα