Κατερίνα Καινούργιου: Αδιανόητο! Κάλεσε τον πατέρα της στον αέρα του OPEN - "Γιατί τσακωθήκαμε;"

Τι του ζήτησε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αδιανόητο! Κάλεσε τον πατέρα της στον αέρα του OPEN -

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταματά να μας εκπλήττει με τις παρεμβάσεις της στο πρόγραμμα του Ευτυχείτε. Το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια πήρε τηλέφωνο στον αέρα του open τον πατέρας της ώστε να του κάνει μια πολύ σημαντική ερώτηση!

Στην ενότητα της μαγειρικής η Κατερίνα Λένη θα έφτιαχνε ρεβυθάδα και η Κατερίνα θυμήθηκε πόσο δεν της αρέσει αυτό το φαγητό, μάλιστα για να πείσει και τους συνεργάτες της κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα της ώστε να τους διαβεβαιώσει πως έχει τσακωθεί μαζί του για αυτό το φαγητό.

«Ποιο φαγητό δεν τρώω ποτέ και έχουμε τσακωθεί;» και ο μπαμπάς της απάντησε αμέσως «ρεβύθια»! Και η παρουσιάστρια του Open του απάντησε: «Μπράβο αυτό ήθελα… Βάλε να δεις μπαμπά τη ρεβυθάδα»! «Κάγκελο» η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του OPEN - «Μπερδεύονται! Εγώ δεν ήμουν ποτέ...»

Κατερίνα Καινούργιου: H guest εμφάνιση του J2US που ανυπομoνεί να δει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Στην εκπομπή την Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης και αποκάλυψε πως στο αυριανό live του J2US θα υπάρχει ένα πρόσωπο έκπληξη! Μάλιστα η παρουσιάστρια δήλωσε πως ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης το γνωρίζει ήδη.

Ο Νίκο Κοκλώνης εμφανίστηκε να μιλήσει για την διαμάχη μεταξύ αυτού και της Ραχήλ Μακρή, η κουβέντα κατέληξε στο ότι καλεσμένος έκπληξη του show θα είναι ο ράπερ MadClip! Η παρουσιάστρια αμέσως δήλωσε πως αυτό περιμένει πως και πως ο σύντροφός της.

Είναι γνωστό πως οι δυο τους βλέπουν πάντα το show και σχολιάζουν μαζί τις εξελίξεις. Τέλος ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και ένα παράπονο για το γεγονός πως η Κατερίνα δεν έχει εμφανιστεί στο show του. Να θυμήσουμε πως η παρουσιάστρια στη προχθεσινή της εκπομπή είχε όλο εκπλήξεις από αγαπημένα της πρόσωπα, με αποκορύφωνα την έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη που βγήκε μέσα από συσκευασία δώρου!