«Κάγκελο» η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του OPEN - «Μπερδεύονται! Εγώ δεν ήμουν ποτέ...»

Τι άκουσε και την άφησε άφωνη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του OPEN - «Μπερδεύονται! Εγώ δεν ήμουν ποτέ...»

«Κάγκελο» έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 24/11 το πρωί στην εκπομπή της, όταν άκουσε να αναφέρουν το όνομα της. Αποτέλεσμα είχε να απαντήσει δημόσια.

Πιο συγκεκριμένα, 18χρονη παίκτρια του Style me up - Που θα δούμε σε νέο επεισόδιο - είπε πως πήγε για να μεταμορφωθεί και να γίνει σαν την Καινούργιου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ονειρεύομαι καριέρα παρουσιάστριας σαν της Κατερίνας Καινούργιου. Ασχολούμαι με το μόντελινγκ και σπουδάζω δημοσιογραφία. Θέλω να γίνω η επόμενη Κατερίνα Καινούργιου».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε με την παρουσιάστρια να λέει: «Εγώ μοντέλο δεν ήμουν ποτέ, παρουσιάστρια είμαι. Μπερδεύονται γιατί νομίζουν ότι για να γίνουν παρουσιάστριες πρέπει πρώτα να είναι μοντέλα».

«Έμεινε» η Κατερίνα Καινούργιου και με την αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Big Brother: «Κάγκελο» η Καινούργιου με Δανέζη - Κεχαγιά! «Παιδιά, τριφτήκανε κανονικά»

«Πάγωσε» σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου με το πλάνο της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά στο Big Brother όπου φαινόταν λες και κάνουν έρωτα.

Όλο το διαδίκτυο απόρησε για το τι τελικά έκαναν και μαζί τους και η παρουσιάστρια η οποία παρατηρούσε με προσοχή το απόσπασμα.

«Το κάνανε; Παιδιά, τριφτήκανε κανονικά!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του. Άσχημη επίθεση στον Ανδρέα Μικρούτσικο.